• DOLAR 32.372
  • EURO 34.98
  • ALTIN 2325.578
  • ...
Erciş`te diş protez hizmeti verilmeye başladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Erciş halkının yıllardır beklediği hizmet olan diş protez hizmeti hastaneye ait diş polikliniğinde sağlık Müdürlüğünün yoğun çabaları sonucunda verilmeye başladı.

Erciş Hastanesi Diş Polikliniğinde diş çekimi, kanal tedavisi, estetik dolgu ve detertraj diş taşı temizliği işlemleri yanı sıra diş protez hizmeti kapsamında da hastaların sabit kron ve köprü ve hareketli bölümlü ve tam protez tedavi ihtiyaçları kısa bir sürede tamamlanmaktadır.

Konu hakkında açıklamada bulunan Van İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Nevzat Akdoğan, "Ağız sağlığı, mutlu bir hayatın önemli bir parçasıdır. Mutlu insanların olduğu sağlıklı bir toplum için gün geçtikçe tüm ilçe hastanemize yeni hizmetler kazandırmaya devam ediyoruz. Erciş Hastanemizde mevcut olan diş polikliniğimizde halihazırda verilen hizmetlere ek olarak ağustos ayı itibariyle diş protez hizmetini de eklemiş olduk. Böylece hastalarımızın protez tedavisi için il merkezine ve farklı illere gitmelerinin önüne geçmiş olduk. Bundan sonra ki süreçte hastalarımızın sağlık memnuniyetlerini arttırabilmek, sağlık hizmetlerinden maksimum düzeyde faydalanabilmelerini sağlayabilmek ve sağlık hizmetleri için ilçe dışına gitmelerinin önüne geçmek adına Müdürlüğümüz olarak var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz." dedi. (İLKHA)




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir