• DOLAR 32.331
  • EURO 35.068
  • ALTIN 2296.439
  • ...
Batman`da çeşitli suçlara yönelik operasyon yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman'da çeşitli suçlara yönelik yapılan operasyonlarda, 17 ayrı hırsızlık suçundan aranan ve 42 yıl hapis cezası bulunan şahıs tutuklandı, kapkaççılık yaptıkları iddia edilen yaşları küçük 2 şüpheli gözaltına alındı ve motosikletiyle çok sayıda cinsel saldırı olayını gerçekleştiren şahıs tutuklandı.

Batman İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, 17 ayrı hırsızlık suçundan aranan ve 42 yıl hapis cezası bulunan F. P isimli şahsın yapılan operasyonla yakalanıp, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edildiği belirtildi.

Açıklamada, "Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerimiz 3 adet hükümlü/tutuklunun kaçması ve 17 ayrı hırsızlık suçundan aranan ayrıca 42 yıl 78 ay 115 gün cezası bulunan F.P. isimli şahıs ekiplerimizin yapmış olduğu titiz çalışma neticesinde bir adreste olduğu tespit edilmiştir. Adrese düzenlenen operasyonla yakalanarak gözaltına alınmış ve ceza evine teslim edilmiştir." denildi.

Kapkaççılık iddiasıyla 2 kişi gözaltına alındı

Kapkaççılık yaptıkları iddia edilen yaşları küçük 2 şüphelinin de gözaltına alındığı bildirilen açıklamada, "25 Eylül günü meydana gelen kapkaç olayıyla ilgili olarak Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerimizin şahıslar üzerinde yapmış oldukları kapsamlı çalışmalar neticesinde kapkaç olayını gerçekleştirdikleri tespit edilen (2) yaşı küçük şahıs aynı gün yakalanarak gerekli işlemleri yapıldıktan sonra Çocuk Şube Müdürlüğünü teslim edilmiştir." ifadelerine yer verildi.

Cinsel saldırı iddiasıyla bir kişi tutuklandı

Batman'da motosikletiyle birlikte 5 farklı cinsel saldırı olayını gerçekleştirdiği iddia edilen H. T isimli şahıs, bir buçuk ay süren bir çalışmanın ardından yakalanarak çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanıp cezaevine konuldu.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada, "İlimizde gerçekleşen 5 farklı cinsel saldırı olayları ile ilgili olarak bir buçuk aydır süren takipler sonucu kimliği tespit edilen, motosikletle şahısların yanına yaklaşarak taciz olaylarını gerçekleştiren H.T isimli şüpheli şahıs 25.09.2018 tarihinde düzenlenen operasyonla yakalanarak gözaltına alınmıştır." denildi.

H.T. isimli şüpheli şahsın İl Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edildiği kaydedildi. (Mehmet Fatih Akgül-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir