• DOLAR 32.331
  • EURO 35.092
  • ALTIN 2297.849
  • ...
Adıyaman`da okul güvenlik toplantısı yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Vali Nurullah Naci Kalkancı başkanlığında Adıyaman Lisesi Öğretmenler Odasında Okul Müdürleriyle "Güvenlik Toplantısı" yapıldı.

Toplantıya, İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Atasoy, İl Emniyet Müdürü Metin Alper, İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alagöz ve Adıyaman merkezdeki liselerin okul müdürleri katıldı.

Lise müdürleriyle yapılan değerlendirme toplantısında, okullarda alınan güvenlik önlemlerinin ve ilave tedbirler konuşuldu. Toplantıda Vali Kalkancı, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın terör ve uyuşturucu illetine karşı korunması amacıyla okul yöneticilerine büyük görevler düştüğünün altını çizdikten sonra şöyle devam etti: "Hepimizin ortak amacı geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın her türlü tehlike ve riskten korunması için tedbirler almaktır. Alınan tedbirlerin uygulanmasını gözlemleyen okul müdürlerimizin düşünceleri ve önerileri bizim için çok önemli. Alınan tedbirlerin uygulanmasında asla taviz vermeyeceğiz. Ailelerimiz tarafından bizlere ve okullara teslim edilen çocuklarımız bizim geleceğimizdir. İnsanların en önemli varlığı evlatlarıdır.  Bir öğretmen çocuğu olarak şunu çok iyi biliyorum ki hiçbir okul yöneticisi ve hiçbir öğretmen öğrencisini kendi evlatlarından ayırt etmez. Hepsini kendi evladı gibi kabul eder. Okul müdürlerimizin ve öğretmenlerimizin iki hususa karşı çok dikkatli olmaları lazım. Bunlardan biri terör, diğeri de uyuşturucudur. Terör ve uyuşturucuyla mücadele konusunda devlet olarak bütün kurumlarımızla birlikte yoğun bir mücadele başlattık. Bu toplantımızın konusu da okul güvenliği, terör ve uyuşturucu ile mücadele olduğuna göre burada okul müdürlerimize ve öğretmenlerimize de önemli görevler düşüyor." Toplantı, okul müdürlerinin okullarda alınacak güvenlik tedbirleri konusunda karşılıklı görüş alışverişinde bulunulması ile sona erdi. (Cemil Özdaş İLKHA)




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir