• DOLAR 32.526
  • EURO 34.683
  • ALTIN 2491.613
  • ...

Bingöl Valisi Ali Mantı, İŞGEM müteşebbisleri ile araya gelerek bir toplantı gerçekleştirdi.

Bingöl İŞGEM toplantı salonunda geçekleşen programa, Vali Mantı'nın yanı sıra Belediye Başkanı Yücel Barakazi, Bingöl TSO Başkanı Mahmut Ayas, İŞGEM Müdürü Cüneyt Çalık, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Işık, FKA İl Koordinatörü İsa Telimen ve müteşebbis kiracılar katıldı.

Programda konuşan Vali Mantı, Bingöl İŞGEM özelindeki hedefin, şehre iyi bir örneklik teşkil etmek olduğunu söyledi.

Mantı, "Hamdolsun hedefimize adım adım yaklaşıyoruz. İŞGEM'in yaratacağı iş disiplini, iş ahlakı, iş sürekliliği gibi artı dışsallık diğer sektörleri de etkileyecektir. Yetkili arkadaşlarımızın kısa bir sürede güzel işler başardıklarını gözlüyoruz. Girişimcilerimizin bu imkânı değerlendirmeleri bizleri mutlu ediyor. Ülkemizin içinden geçtiği ekonomik kuşatılma karşısında bu teşebbüsleri ziyadesiyle önemsiyoruz. İŞGEM yatırımı inşallah yarınlardaki projelerimiz için ufuk olacaktır. Dileğimiz Bingöl'ümüze iyi bir örnek olmaktır. Bu vesile ile çalışanlarımıza ve kiracı müteşebbislerimize başarılar diliyorum." dedi.

Toplantıda konuşan İŞGEM Müdürü Cüneyt Çalık ise 1 Temmuz'da resmi faaliyete başlayan Bingöl İŞGEM kiracılarla yapılan son sözleşmelerle yüzde 80 doluluk oranına vardığını belirtti.

Daha sonra Mantı, İŞGEM programı kapsamında işlikleri ziyaret etti. Bütün işlikleri tek tek ziyaret eden Mantı, burada müteşebbis kiracılardan çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Mantı, programın sonunda asfalt çalışması tamamlanan İŞGEM yolunda incelemelerde bulundu. İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Işık'a zamanında tamamlanan çalışmalar için teşekkür etti. (Nihat Kanat-İLKHA)