• DOLAR 32.353
  • EURO 35.141
  • ALTIN 2305.395
  • ...
Batman`da kaçak akıllı telefon ile kozmetik ürünleri ele geçirildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman'da yapılan yol kontrolleri esnasında durdurulan bir araçta yapılan aramada, çeşitli marka ve modelde 16 adet akıllı kaçak cep telefonu ile çeşitli markalarda kozmetik ürünleri ele geçirildi.

Konuyla ilgili Batman Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, "Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerimizce durumundan şüphelenilerek bir aracın durdurularak yapılan aramasında, çeşitli marka ve modelde gümrük kaçağı 16 adet akıllı telefon ve çeşitli markalar da kozmetik ürünü ele geçirilmiş olup konu ile ilgili olarak yakalanarak gözaltına alınan bir şüpheli şahıs, İl Emniyet Müdürlüğümüzde tamamlanan işlemlerinin ardından, adli makamlara sevk edilmiştir." denildi.

Kimyasal uyuşturucu madde yakalandı

Başka bir açıklamada, "Batman İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalarda, ilimize giriş yapan şehirlerarası yolcu taşımacılığı yapan bir otobüste yapılan aramada, iki şahıs yanlarında 840 adet ekstazi isimli kimyasal uyuşturucu madde olduğu değerlendirilen hap ile birlikte yakalanarak Narkotik Şube Müdürlüğüne getirilmiştir. Konu ile ilgili gözaltına alınan 2 şüpheli şahıs tamamlanan işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilmiştir." şeklinde belirtildi. (Mehmet Sait Çelik -İLKHA)

 


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir