• DOLAR 32.392
  • EURO 35.145
  • ALTIN 2324.16
  • ...
Asma tavan çöktü: 4 yaralı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman Park AVM'nin çatı katındaki asma tavanın çökmesi sonucu 4 kişi yaralandı.

Olay, dün akşam saat 20.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Kültür Mahallesi Turgut Özal Bulvarı'nda bulunan Batman Park AVM'nin çatı katında bulunan bir iş yerinin kaynaklı demir karkas sistemiyle yapılan asma tavanı çöktü. Olayda iş yerinde bulunan 4 kişi hafif yaralandı.

Yaralar çağrılan ambulanslarla Batman Bölge Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların durumu iyi olduğu öğrenildi.

AVM'den açıklama

Konuyla ilgili olarak Batman Park AVM Yönetim Kurulu tarafından yazılı bir açıklama yapıldı. Açıklamada, "Bazı sosyal medya hesaplarında alışveriş merkezimizle alakalı olarak asansör çökmesi ve benzeri gibi çıkan haberler asılsızdır. Olay alışveriş merkezimizin çağrı merkezi firmasının asmolin tavanında 10 metrekarelik kısmi bir çökmeden kaynaklanmaktadır. Olayda 4 çalışan basit şekilde yaralanarak Batman Bölge Devlet Hastanesine sevk edilmiştir. Kamuoyunun sosyal medya ve şahsi hesaplarda alışveriş merkezimiz hakkında çıkan asılsız ve yalan haberlere itibar etmemelerini önemle rica ediyoruz. Yaşanan talihsiz olaydan ötürü çağrı merkezi yönetici ve çalışanlarına geçmiş olsun diler, yaralılara da acil şifalar dileriz." denildi. (Mehmet Sait Çelik -İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir