• DOLAR 32.562
  • EURO 34.792
  • ALTIN 2491.739
  • ...
Kutlu Doğum Bedava Günleri Devam Ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR - Diyarbakır'da Kutlu Doğum münasebeti ve Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından Pazar günü İstasyon Meydanı'nda düzenlenecek olan Kutlu Doğum mevlidi öncesi Diyarbakır kent merkezinde renkli görüntüler manevi hava veriyor.

 

Merkez Yenişehir ilçesi Ofis Semti Ayhan Durağında Kardeşler Döner, Kutlu Doğum münasebetiyle 1500 kişilik 160 kg döneri bedava dağıtırkeni Arkadaş Dondurma ise müşterilerine özel indirimlere gitti.

 

Kardeşler Döner sahibi Mahmut Ergenç, geçen yıl Kutlu Doğum'da da bedava döner dağıttıklarını ifade ederek,"Bu yıl da Kutlu Doğum münasebetiyle imkânlarımızı seferber edip çocuklar sevinsin diye Peygamberini tanısın diye bu hayrı yapıyoruz. Temenni ediyoruz ki, diğer esnaf da bu coşkuyu gördükten sonra bu kervana dâhil olurlar ve bu izdiham olmamış olur" dedi.

 

Bu izdihamın Peygamberi akla getirme izdihamı olduğunu söyleyen Ergenç, "Bunun niçin bedava verildiğini en azından çocuklar ve müşterilerimiz araştırır ve böylelikle Peygamberini tanımış olur" diyerek Pazar günü İstasyon Meydanı'nda yapılacak olan Kutlu Doğum Mevlidi'ne herkesi davet etti.

 

Arkadaş Döner Sahibi Engin Biçer ise, yaptığı özel indirimler ile ilgili, "Biz bu kampanyayı Allah rızası için ve Peygamber'in Kutlu Doğum'u münasebetiyle yaptık. Diğer esnaf da bir gün veya bir haftalığına bu tür kampanyalara gidebilir" şeklinde konuştu.

 

Biçer Pazar günü İstasyon Meydanı'nda yapılacak olan Kutlu Doğum Mevlidi'ne katılacağını ve herkesi oraya davet etti. (Osman İçli - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir