• DOLAR 32.813
  • EURO 35.484
  • ALTIN 2525.448
  • ...

Ev tekstili ve dekorasyon sektörünün ihracatını artırmak amacıyla bu yıl 6'ncısı düzenlenen Home&Tex - Ev Tekstili ve Dekorasyon Fuarı, Rusya, Almanya, Fransa, İtalya, Kuzey Afrika, Türki Cumhuriyetler, Orta Doğu ve Körfez ülkeleri başta olmak üzere 60'ın üzerinde ülkeden gelen ev tekstili alıcısını ağırlıyor.

Ev tekstili ile dekorasyonuna ait tüm ürünlerin bir arada sergilendiği Home&Tex Fuarı, CNR EXPO Yeşilköy'de kapılarını açtı. Yaklaşık 5 milyar dolarlık ev tekstili ticaretinin en önemli buluşma noktaları arasında olan Home&Tex, 35 bin metrekare alanda gerçekleştiriliyor. Fuarda 60'ın üzerinde ülkeden, 30 bin üzerinde yerli ve yabancı alıcı, 500'den fazla marka ile bir araya geliyor. CNR Holding Kuruluşlarından İstanbul Fuarcılık A.Ş. tarafından Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (TETSİAD) iş birliğinde düzenlenen fuar, 29 Eylül'e kadar ziyaretçilerini ağırlayacak. 

Ev tekstili ve dekorasyon sektörünün ihracatını artırmak amacıyla Home&Tex Fuarı'nın bu yıl 6'ncısını gerçekleştirdiklerini belirten CNR Holding İcra Kurulu Başkanı Ali Bulut, "Fuarda, katılımcılara yeni ürünlerini sergileme, yeni pazarlar oluşturmak, dünyaya açılmak, ihracat hacmini geliştirmek gibi birçok olanak sağlıyoruz. Home&Tex Fuarı'nda, Rusya, Almanya, Fransa, İtalya, Kuzey Afrika, Türki Cumhuriyetler, Orta Doğu ve Körfez ülkeleri başta olmak üzere 60'ın üzerinde ülkeden 30 bin üzerinde yerli ve yabancı alıcı, 500'den fazla marka ile bir araya geliyor ve ikili iş görüşmeleri gerçekleştiriyor. Fuarda perdeden döşemelik kumaşa, uyku ve yatak odası ürünlerinden dekorasyon ürünlerine, duvar kaplamalarından halı ve yer kaplamalarına kadar ev tekstili ile dekorasyonuna ait tüm ürünler bir arada sergileniyor. Denizli, Uşak, İzmir, Bursa, Ankara, Mersin, Antalya, Kayseri, Gaziantep ve Balıkesir başta olmak üzere Türkiye'nin dört bir yanında alım gruplarını fuarda özel olarak ağırlıyoruz." dedi. 

Resmi açılışın yapılmadığı fuar, 29 Eylül tarihine kadar ziyaret edilebilecek. (Nizamettin Aşkın- İLKHA)