• DOLAR 32.48
  • EURO 34.846
  • ALTIN 2477.7
  • ...
46 evde hırsızlık yaptı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep'te beraberindeki küçük çocukla, çeyiz bakmak için girdiği evlerde hamile olduğunu söyleyip ev sahibine köfte yaptıran, bu sırada evdeki altınları çalan ve bu şekilde 46 hırsızlık yaptığı belirlenen kadın yakalanarak tutuklandı.

Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklaya göre, kentte 46 ayrı evde meydana gelen hırsızlık olayının şüphelisi kadının yakalanması için çalışma başlatıldı.

Çalışma kapsamında mağdurların ifadelerinden de yola çıkan polis, şüpheli kadının genellikle yeni evli kadınların evine gittiği, "Çeyize bakmayı çok sevdiğini" söyleyerek ev sahipleriyle irtibat kurup samimi bir sohbet ortamı oluşturduğu, daha sonra ise "hamile olduğunu, canının çiğ köfte çektiğini" söyleyip ev sahibini malzeme hazırlamak için mutfağa yönlendirdiği tespit edildi.

Ev sahiplerinin mutfağa girdiği esnada evdeki eşyaları çalan şüpheli kadın, çiğ köfte için lazım olan malzemeleri almak için yanındaki çocuğu bakkala gönderdiği, çocuğun eve dönmemesi üzerine "gidip bakayım" diyerek evden kaçtığı belirlendi.

Polis, yaptığı teknik ve fiziki takibin ardından F. Y isimli şüpheliyi Yavuzeli ilçesinde bir evde yakalayarak gözaltına aldı.

Emniyetteki işlemlerin ardından kadının sevk edildiği adliyede çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir