• DOLAR 32.565
  • EURO 34.918
  • ALTIN 2433.332
  • ...

Ahilik Haftası etkinlikleri kapsamında, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan tarafından Batman'da yılın ahisi, kalfası ve çırağı seçilen esnaf ve sanatkarlara gönderilen teşekkür belgesi, Batman Ticaret İl Müdürü Şehmus Kalkan tarafından sahiplerine verildi.

Batman Ticaret İl Müdürü Şehmus Kalkan'ın koordinesinde toplanan ahilik komitesi ile birlikte, BATSO Başkanı, Ticaret Borsası Temsilcileri, ASKON yöneticileri, MÜSİDA yöneticileri, Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birlik yöneticileri, Mali Müşavirler Bölge Başkanı, Defterdarlık, Halk Bankası, Sanayi Sitesi Yönetimi, Oto Galericiler Sitesi yönetim kurulu, resmi kurum ve kuruluşların temsilcileri ve değişik meslek gruplarıyla bir araya gelerek, Batman'ın ilgilendiren önemli konular üzerinde istişarelerde bulunuldu.

Etkinliğe katlan davetlilere teşekkür eden Ticaret İl Müdürü Kalkan, bundan sonra da Ahilik Haftası'nı daha güzel bir şekilde kutlayacaklarını belirterek Batman'ın tüm esnaf ve sanatkarların haftasını kutladı. (Mehmet Sait Çelik -İLKHA)