• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
"Masum çocuklara zalimce kıyan bir nesil türedi"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

6 Eylül'de Kağızman'ın Paslı köyünde kaybolduktan sonra köye bir kilometre uzaklıkta, üzeri taşlarla örtülü şekilde cansız bedeni bulunan 9 yaşındaki Sedanur Güzel ile yüreklerin burkulduğunu söyleyen HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Erdal Elibüyük, toplumsal ahlakın kazandırılması gerektiğini söyledi.

Sosyal medya hesabı üzerinde yaşanan katliamlara dikkat çeken Elibüyük, "Ülke olarak, 'Ahlâk, cemiyetin temelidir' ilkesini yitirdikçe mütemadiyen bu sapkınlar türemeye devam edecek" dedi.

Sedanur Güzel, Eylül Yağlıkara ve Leyla Aydemir cinayetlerinin yürekleri burktuğunu söyleyen Elibüyük, "Masum sabilere zalimce kıyan bir nesil türedi. Maalesef art arda yaşanan katliamlar yüreğimizi burkuyor. En son Kars'ta cansız bedeni bulunan Sedanur içimize kor düşürdü. Ülke olarak, "Ahlâk, cemiyetin temelidir" ilkesini yitirdikçe mütemadiyen bu sapkınlar türemeye devam edecek." dedi.

"Memleketimize toplumsal ahlak kazandırmalıyız"

Ahlakın ötelendiğinde düzenin bozulduğunu söyleyen Elibüyük, "Kapitalizmin hüküm sürdüğü yerde ahlak hep ötelenir. Ahlak ötelendikçe düzen bozulur. Düzen bozuldukça mal da, mülk te yok olur. Memleketimize yol, köprü lazım fakat öncelikle ahlak lazım, toplumsal ahlak kazandırmalıyız." ifadelerini kullandı.

Sedanur Güzel, Eylül Yağlıkara ve Leyla Aydemir

Hatırlanacağı üzere, 6 Eylül'de Kağızman'ın Paslı köyünde kaybolan 9 yaşındaki Sedanur Güzel, köye bir kilometre uzaklıkta, üzeri taşlarla örtülü şekilde cansız bedeni bulundu.

22 Haziran'da kaybolan 8 yaşındaki Eylül Yağlıkara ise, Ankara'nın Polatlı ilçesinde cansız bedeni toprağa gömülü olarak bulunmuştu.

Ramazan Bayramının ilk günü Ağrı'nın Bezirhane köyünde kaybolan 4 yaşındaki Leyla Aydemir de arama çalışmalarının 18'inci gününde cesedine ulaşılmıştı. (Ramazan Casuk-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir