• DOLAR 32.324
  • EURO 35.14
  • ALTIN 2298.099
  • ...
SON DAKİKA
Batman Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - 29 Nisan 2011 Cuma Batman yerel gazetelerinde yer alan bazı haber özetleri şöyle;

 

Hâkimiyet Gazetesi; `CHP Milletvekili Adayı Özdemir Sason`da`
CHP Batman 1. Sıra Milletvekili Adayı Faris Özdemir, Sason`da lokal açılışı yaptı. Sason`a CHP PM Üyesi ve İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Hüseyin Yaşar ve partililerle beraber gelen Özdemir, Sason`da parti lokalinin açılışını yaptı.

 

`Özdemir, İsen ve Demir köy köy dolaşıyor`
Batman AK Parti, 12 Haziran Genel Seçimleri çerçevesinde çalışmalara başladı. Batman Milletvekili Adayları geçtiğimiz hafta ilçe ziyaretleri gerçekleştirerek burada düzenlenen aday tanıtım toplantılarına katılırken, dün de ilçelere bağlı köy ziyaretleriyle çalışmalara start verdi.

 

Medya Gazetesi; `Stad Protokolü İmzalandı`
Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, hemşerilerinin daha kaliteli bir stada kavuşması için ilk somut adımı dün Batman`da Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak ile birlikte protokolü imzalayarak attı.

 

`Batman, Kent Konseyleri Türkiye Buluşmasında`
Kocaali`de düzenlenen 2. Türkiye Kent Konseyleri Buluşması`na, Batman Kent Konseyi de katılım sağladı. Kentlerin dayanışması ve bilgi paylaşımını amaçlayan toplantıda, Güneydoğu illerini temsilen Batman`a sunum hakkı verildi.

 

Pusula Gazetesi; "Stat için imzalar tamam"
Spordan sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Batman`a yapılacak olan 15 bin kişilik stadın protokolünü TPAO tesislerinde düzenlenen tören ile imzaladı.

 

`Af Kuyruğu`
Vergi, SGK primleri, emlak vergileri gibi kamu alacaklarının yeniden yapılandırılması için verilen 2 aylık sürenin sona ermesine az bir süre kala vatandaşlar vergi dairelerinde uzun kuyruklar oluşturdu.

 

Doğuş Gazetesi; `15 Bin Kapasiteli Stad İçin Protokol İmzalandı`
Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, hemşerilerinin daha kaliteli bir stada kavuşması için ilk somut adımı bugün Batman da Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak ile birlikte protokolü imzalayarak attı.

 

`Kent Konseyleri Türkiye buluşmasında`
Kocaali`de düzenlenen 2. Türkiye Kent Konseyleri Buluşmasına, Batman Kent Konseyi de katılım sağladı.

 

Kentlerin dayanışması ve bilgi paylaşımını amaçlayan toplantıda, Güneydoğu illerini temsilen Batman`a sunum hakkı verildi.

 

Mezopotamya Gazetesi; `Seçim süreci hoşgörü içerisinde yürütülmeli`
Baro başkanı avukat Tanrıseven, seçim sürecinin başlamasıyla birlikte daha başından YSK`nın tartışmalı ve demokratik işleyişe zarar veren kararı ile başlayan gerilimli siyasi ortamın bölgemizde hiç kimsenin arzu etmediği sonuçlar doğurduğu bir gerçek olduğunu söyledi.

 

Batman Postası Gazetesi; `15 bin kapasiteli stad için protokol imzalandı`
Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, hemşehrilerinin yeni stad için ilk somut adımı dün Batman`da Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak ile birlikte protokolü imzalayarak attı.

 

`CHP Milletvekili Adayı Özdemir Sason`da`
CHP Batman 1. Sıra Milletvekili Adayı Faris Özdemir, Sason`da lokal açılışı yaptı. Sason`a CHP PM Üyesi ve İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Hüseyin Yaşar ve partililerle beraber gelen Özdemir, Sason`da parti lokalinin açılışını yaptı.

 

Batman Gazetesi; `Stad İçin Protokol İmzalandı`
Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Batmanın daha kaliteli bir stada kavuşması için ilk somut adımı dün Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak ile birlikte protokolü imzalayarak attı.

 

`Faris Özdemir Sason`daydı`
CHP Batman 1. sıra milletvekili adayı Faris Özdemir, Sason`da lokal açılışı yaptı.

 

`Batman NTV`deydi`
Gazeteciler Halit Beytüt ve Nizamettin İzgi seçimi değerlendirdi.
NTV. Bölge sorumlusu Nizamettin Kaplan, 12 Haziran seçimleriyle ilgili çalışmaları dahilinde bölge illerini gezerek nabız tutmaya devam ediyor. Dün saat 16.15 sıralarında Turgut Özal Bulvarı Bozooğulları Oteli önünde gazeteciler Halit Beytüt ve Nizamettin İzgi ile Batman siyasetini değerlendirdi.

Çağdaş Gazetesi; `Spordan sorumlu Bakan Özak Batman`da`
Batman`a yapılması planlanan 15 bin kişilik stadın protokolünü Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile birlikte imzalayacak olan Spor Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Özak, akşam saatlerinde Batman`a geldi. Vali Ahmet Turhan`ın karşıladığı Bakan Özak, Valiliği ziyaret etti. Spor tesisleri konusunda bilgi alan Bakan Özak, Batman`a yapılması kararlaştırılan modern stadın projesini açıkladı. Daha sonra Bakan Şimşek ile birlikte TPAO Bölge Müdürlüğü`ndeki spor tesislerini de inceleyen Bakan Özak, geceyi Batman`da geçirdi.

Veysi Demir - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir