• DOLAR 32.584
  • EURO 34.836
  • ALTIN 2417.64
  • ...
Bilim İnsanları Vali Turhan'la Yemekte Buluştu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Batman Üniversitesi'nin 18-20 Nisan 2012 tarihleri arasında düzenlediği Bilim ve Kültür Sempozyumu'na katılan bilim adamları, Batman Valiliğinin Malikane'de düzenlediği yemekte bir araya geldi.

Vali Turhan "Sizleri Ağırlamak Büyük Bir Şereftir"
Vali Ahmet Turhan yemekte yaptığı konuşmada, "Batman Üniversitesi'nin düzenlediği bu önemli etkinlikle Batman'a gelen tüm misafirlerimize teşekkür ediyoruz. Üniversitemizin düzenlediği bu etkinlik kapsamında sizleri memleketimizde ağırlamak büyük bir şereftir. Batman güzide bir şehirdir. Ülkelerinize, memleketlerinize döndüğünüzde Batman'ın güzel bir şehir olduğunu, yaşanılabilir bir kent olduğunu anlatmanızı isteriz. Huzur ve barışın hakim olduğu Batman, kültürel miraslarıyla da tüm insanlığa hizmet etmektedir" dedi.

Prof. Dr. Eren "Herkese Teşekkür Ediyoruz"
Vali Turhan'dan sonra söz alan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yaşar Eren, üniversite olarak düzenledikleri sempozyuma katkılarını esirgemeyen kurum ve kuruluşlara, kişi- kişilere ve Vali Ahmet Turhan'a teşekkürlerini sundu.

Eren, "18-20 Nisan tarihleri arasında üniversite olarak düzenlediğimiz sempozyuma katkı sunan herkese teşekkür ederiz. Bizleri kırmayıp sempozyumda bildiri sunan tüm bilim insanlarına da şükranlarımızı iletiyorum. Rektörümüz Prof. Dr. Abdüsselam Uluçam'ın özverili çalışmalarının yanı sıra bizlere sunduğu destek ve katkılarıyla bu sempozyumu üniversite olarak düzenledik. Üniversitemize ve kentimize gelen tüm katılımcılara teşekkür ederim" ifadelerini kullandı. (Halid Coşkun - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir