• DOLAR 32.576
  • EURO 34.883
  • ALTIN 2433.895
  • ...
Muhtaç aileler yararına kermes
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Yaptıkları yardım faaliyetleriyle adını duyuran Van Umut Kervanı, Beşyol Mevkii'nde muhtaç aileler yararına kermes açtı. Halkın büyük ilgi gösterdiği ve 25 Eylül'e kadar sürecek kermeste gıdadan zücaciyeye, giyimden kitaplara ve hırdavat eşyalarına kadar birçok ürün bulunuyor.

Yetim ve muhtaç aileler yararına düzenlenen kermese Van halkının destek vermesini isteyen Umut Kervanı Üyesi Sait Koç, halkın kermese teveccühünün yüksek olduğunu gördüklerini ve bundan memnuniyet duyduğunu ifade etti.

Koç, "Kermeste sunduğumuz yemek ve tatlı çeşitlerimiz gayet güzeldir. Bu yönde Van halkının kermesimize yardımda bulunmasını bekliyoruz. Şu an beklentilerimizin çok üzerinde bir katılım mevcuttur. Nasip olursa burada elde ettiğimiz gelirleri muhtaç ve yetim ailelere ulaştıracağız. Bu vesileyle halkımızın bu gibi kermeslere elinden geldiğince ilgi göstermesini istiyor ve Van halkını da kermesimize davet ediyoruz. Yetim ve Muhtaç aileler yararına açtığımız kermesimiz 25 Eylül'e kadar devam edecektir. Önümüzde daha zamanımız var. Bu nedenle bizlerde hayırseverden buraya yemek getirerek ve buradan bir şeyler alarak yardımlarda bulunmasını istiyoruz. Okullar açıldı, yetim ve muhtaç ailelerimizin çocukları var okula başlayacaklar kermes vesilesi ile onların okul ihtiyaçlarını karşılayacağız inşallah bunun için halkımızın da yardımını istiyoruz. "şeklinde konuştu. (Yunus Tuğrul-İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir