• DOLAR 32.604
  • EURO 34.731
  • ALTIN 2518.901
  • ...
Bingöl Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BİNGÖL - Bingöl`de 20 Nisan 2012 Cuma günü yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Bingöl Gazetesi: Enerji düzensizliğine tepkiler arttı!
Enerji düzensizliği nedeniyle elektronik eşyaları bozulan vatandaş, AKSA FEDAŞ`ı ilgisizlikle suçlayarak tepki gösterdi.

Son günlerde düzensiz enerji nedeniyle mağduriyet yaşadığını dile getiren Şehit Mustafa Gündoğdu Mahallesi Muhtarı Yasin Balduk ve mahalle sakinlerinde Sadullah Çiftçi AKSA`yı ilgisizlikle suçladılar.
 
Mahallede bir çok hanenin elektronik eşyasının zarar gördüğünü söyleyen Muhtar Balduk, trafo yetersizliği nedeniyle sürekli voltaj düşüklüğü yaşadıklarını ve bununda arızalara neden olduğunu söyledi.
 
Bingöl Olay Gazetesi: Bingöl KDSS sonuçları açıklandı
Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından Bingöl merkezde düzenlenen Kutlu Doğum Siyer Sınavı( KDSS) sonuçları açıklandı.
Türkiye geneli 35 bin kişinin müracaat ettiği sınav güvenli, rahat ve güzel bir ortamda geçerken bazı kareler sınava damgasını vurdu. Kimi okul bahçelerinde çocuklarını bekleyen kadınların dua ettiği, Yasin okuduğu görüldü. Ayrıca 87`lik bir dedenin girdiği sınav bir nevi yediden yetmişe Peygamber Sevdalıların buluşma zamanı oldu.
 
Bingöl`ün Sesi Gazetesi: Demir, saldırıyı kınadı
İl Sağlık Müdürü Dr. Abdullah Demir, Gaziantep`te bir hasta yakını tarafından öldürülen Dr. Ersin Arslan`a yapılan saldırıyı kınadı.
 
Bingöl Kent Haber Gazetesi: Çukurdan Kaçarken Uçuruma...: 1 ölü 3 yaralı
Otomobil, Bingöl-Diyarbakır yolunda sürücünün çukurdan kaçmaya çalıştığı esnada kontrolden çıkarak uçuruma yuvarlandı. Kazada 1 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı.
 
Bingöl Haber 12 Gazetesi: Sağlıkçılardan `SALDIRI` tepkisi!..
Bingöl Aile Hekimleri Derneği, Sağlık-Sen Bingöl Şubesi, Türk Sağlık Sen Bingöl Şubesi, Sağlık Emekçileri Sendikası Bingöl Şubesi ve Tüm Sağlık Sen Bingöl Şubesi üyeleri Gaziantep`te 30 yaşındaki Dr. Ersin Arslan`ın görev yaptığı hastanede, hasta yakını 17 yaşındaki M.G. tarafından bıçaklanarak öldürülmesini protesto etti. (Furkan Bingöl - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir