• DOLAR 32.546
  • EURO 34.92
  • ALTIN 2425.897
  • ...
Anne Bebek Çantaları Artık Sırtta Taşınıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bebek bakım çantası dendiğinde akla ilk olarak gelen model, geniş ve yayvan yapıda, elle taşıma sapları bulunan çantalar oluyor. Ancak artık annelerin tercihlerinin değiştiğini söyleyebiliriz. Sırt çantası formunda dizayn edilen anne bebek bakım çantası modelleri çok daha fazla kullanılmaya başlandı. Bu tasarımların annelerden tam not aldığını da söyleyebiliriz.

Öncelikle anne bebek bakım çantası modellerinin geniş bir iç hazneye sahip olduklarını da belirtmek lazım. Bebeklerin ihtiyacı olabilecek tüm malzemeleri eksiksiz bir şekilde bu çanta modellerinde taşımak mümkün olabiliyor. Sırt çantası formu nedeniyle anneler bebekleri ile daha yakından ve pratik bir şekilde ilgilenebiliyor.

Anne Bebek Sırt Çantaları Neden Daha Popüler?

Çantanın elde ya da omuzda taşınması annelerde çeşitli ağrılara neden olabiliyordu. Sırt çantası bele ağırlığın eşit bir şekilde yayılmasını sağladığından gün sonu yorgunluklarının da minimuma çekildiğini söyleyebiliriz. Bu açıdan da anne bebek sırt çantası modelleri daha konforlu bir kullanım imkanı sunuyor. Her iki omuza ağırlık geldiği için vücut ağrıları yaşanması da önleniyor.

Bu arada artık kolay temizlenebilen malzemeler de anne sırt çantası modellerinde kullanılmaya başlandı. Eskiden olduğu gibi çantaları temizlemek için çok uzun uğraşlar vermek gerekmiyor. Sadece bezle silerek anında tertemiz bir görünüm elde edilebiliyor. Çantaların dış ortamda kimi zaman yere de konduğunu unutmayın. Bu bakımdan sıklıkla temizlenmeleri gerekiyor ve temizliğinde de olabildiğince az deterjan kullanılması önem taşıyor.

Kolay temizlenebilme özelliği pek çok annenin çanta seçimlerinde en önemli unsur haline geldi. Sırt çantalarının ön bölümünde ayrı bir göz de bulunuyor. Bu göze sıklıkla kullanılan ıslak mendil ya da biberon gibi malzemeleri koyabilirsiniz. Kolayca alıp yerine koymanızı sağlayacak bu gözler aynı zamanda çantanın çok daha düzenli bir şekilde yerleştirilmesini de sağlıyor.

Bu özellikleri taşıyan çanta modellerine daha yakından göz atmak isterseniz Racuun internet sitesine tıklayabilirsiniz. Bebekler için son derece pratik ürünler satan bu sitede sırt çantası formunda hazırlanmış bakım çantaları da var. Ayrıca fiyatlar oldukça makul ve cazip ödeme seçenekleri de sunuluyor. Alışveriş için de bu siteye uğrayabilirsiniz.

Kaynak: Racuun

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir