• DOLAR 32.534
  • EURO 34.774
  • ALTIN 2493.031
  • ...
SON DAKİKA
Dolu yağışı 809 konutun çatısına zarar verdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Ordu Valiliği, Aybastı ilçesinde geçtiğimiz gün etkili olan dolu yağışının verdiği zarara ilişkin bilgilendirmede bulundu.

Valilikten yapılan açıklamada, Aybastı'da 14 Eylül akşamı meydana gelen dolu yağışı sonucu 13 mahalledeki konutların ve çok sayıda aracın zarar gördüğü belirtildi.

Ceviz büyüklüğünde yağan dolu neticesinde birçok evin çatı kaplamalarının delindiği ifade edilen açıklamada, "Yağan dolu neticesi oluşan zararları tespit etmek üzere Valimiz Sayın Seddar Yavuz'un talimatıyla AFAD İl Müdürlüğü, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Ordu Valiliği YİKOB ve Aybastı Belediyesinde görev yapan teknik personellerden bir komisyon oluşturulmuştur. Oluşturulan komisyon Aybastı ilçesinde 3 gün boyunca zarar tespit çalışmalarını sürdürmüş olup, yapılan çalışmalar neticesinde; Aybastı ilçemizin 13 mahallesinde 809 konutun çatısının zarar gördüğü tespit edilmiştir.Ayrıca, araçlarla ilgili zarar tespit çalışmaları Aybastı İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından yürütülmektedir." denildi. (İLKHA)










 

Bu haberler de ilginizi çekebilir