• DOLAR 32.393
  • EURO 35.087
  • ALTIN 2326.28
  • ...
PKK`ye ait yaşam malzemesi ve CD ele geçirildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Siirt'in Pervari İlçesi Yazlıca (Herekol) Dağı bölgesinde yapılan operasyonda, PKK'ye ait bir mağara içerisin kullanılamaz hale gelmiş yaşam malzemesi ve 200 CD ele geçirildi.

Siirt Valiliği tarafından yapılan açıklamada, "Siirt ili, Pervari ilçesi Yazlıca (Herekol) Dağı bölgesinde İl Jandarma Komutanlığı ekipleri ve güvenlik korucuları tarafından sürdürülen operasyonlar kapsamında;  1 adet mağara tespit edilmiş ve operasyon bölgesinde bulunan birlikler tarafından yapılan mağara aramasında, kullanılmaz hale gelmiş birçok yaşam malzemesi, yaklaşık 200 adet CD, 1 adet not defteri, 1 adet boş Kaleşnikof şarjörü, çeşitli ebat ve miktarlarda pil ile sıhhiye malzemesi bulunmuştur." denildi.

Açıklamanın devamında, "Bulunan CD'ler, not defteri ve Kaleşnikof marka silah şarjörü incelemesi yapılmak üzere muhafaza altına alındığı ifade edilirken bölücü terör örgütü unsurlarına yönelik operasyonlara kararlılıkla ve son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar devam edilecektir." İfadeleri kullanıldı.  Murat Orhan-İLKHA)


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir