• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Güvercinlerini almak isterken çatıdan düştü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman'da çatıya çıkan güvercinlerini almak isteyen bir genç, yüksekten düşerek mahsur kaldığı yerden itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucu kurtarıldı.

Edinilen bilgilere göre olay Şirinevler Mahallesi Basın Kavşağı'nda meydana geldi. İddiaya göre 8 katlı binadan bitişikteki 6 katlı binaya konan güvercinlerini almak isteyen 22 yaşındaki Murat K. Dengesini kaybetmesi sonucu yere düştü.

Olayda bacakları kırılan ve olduğu yerde hareketsiz bir şekilde kalan Murat K. yardım için hemen yakınlarını aradı. Düştüğü yerden kurtarılamayan talihsiz genç için olay yerine çağrılan itfaiye ve sağlık ekipleri tarafından kurtarma operasyonu başlatıldı. 6 katlı iş merkezinin kapılarının kapalı olması nedeniyle itfaiye asansörü ile binaya çıkan ekipler, Murat K.'ye ilk müdahaleyi yaptıktan sonra bulunduğu yerden indirme çalışmalarına başladı.

Sedye üzerinde itfaiye asansörüne konulan Murat K., başarılı bir şekilde indirilerek ambulansla hastaneye kaldırıldı. Batman Bölge Devlet Hastanesine kaldırılan Murat K.'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. (Mehmet Sait Çelik -İLKHA)




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir