• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Artuklu Belediyesinden eğitime destek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Artuklu Belediyesi ilçenin güzelleşmesi adına birçok farklı konuda çalışmalar yapıyor. Vatandaşların taleplerini gözeten bir yapıda projelerini sürdüren Artuklu Belediyesi, eğitim ve öğretimin kalitesinin artması adına da çalışmalar yapıyor. Bugüne kadar okullara birçok farklı konuda destek sağlayan belediye, son olarak Abdulkadir Tutaşı İlkokulu'nun boyama işlemini sağladı. Yapılan çalışmayla okul daha da güzelleşti.

Konu hakkında bilgi veren Artuklu Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Şakir Öner Öztürk, belediye olarak eğitim ve öğretime destek verdiklerini belirtti.

Kaymakam Öztürk, "İlimizde eğitim ve öğretimin iyi yerlerde olması için üzerimize düşen ne varsa yapıyoruz. Devletimizin bize belediye görevini vermesinin akabinde ilçemiz sınırları içinde durmaksızın çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Hemşerilerimizin istediği bir Artuklu'yu inşa etmek adına sürekli sahadayız. Aynı zamanda vatandaşlarımız ile sık sık bir araya geliyor ve sorunları onlardan dinleyerek çözüm buluyoruz. İlçemizde eğitim ve öğretimin gelişmesini de önemsiyoruz. Bu nedenle bizlere gelen talepleri yerine getirmek için çaba sarf ediyoruz." dedi

Okulların fiziki iyileştirmeleri için ekiplerin çalışmalarını sürdürdüğüne vurgu yapan Başkan Öztürk, "İlçemizde geçtiğimiz yıl okullarımızda çeşitli çalışmalar yapmıştık. Eğitim yuvalarımızın kütüphanelerinden spor alanlarına kadar belediyemiz desteklerini vermişti. Bu yıl da destek vermeye devam ediyoruz. Son olarak Tutaşı İlkokulumuzun bina boyasını yaptık. Okulumuz şimdi daha güzel bir hale geldi. Öğrencilerimiz de okulun ilk gününde güzel bir sürprizle karşılanmış oldu. Buna benzer çalışmalarınız aralıksız devam edecek." diye konuştu. (İLKHA)








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir