• DOLAR 32.388
  • EURO 35.057
  • ALTIN 2326.494
  • ...
Siyasi Ahlak Yasası Çıkartacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

"İLK İŞİM SİYASİ AHLAK YASASINI ÇIKARMAK OLACAK"

12 hazirandan sonra iktidar olduklarında yapacakları ilk işin siyasi ahlak yasası çıkarmak olduğunu söyleyen Kemal Kılıçdaroğlu, "12 haziranda ilk yapacağım iş ilk 4 ay içinde siyasi ahlak yasasını çıkarmaktır.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Pazartesi günü Zonguldak`ta düzenlediği mitingde Başbakan Erdoğan`a yönelik `ana... a...` şeklindeki ağır hakaret içeren sözlerinden sonra dün de Balıkesir mitinginde Başbakan`a `angus` dedi.

"ANGUS ERDOĞAN..."

Mitingdeki konuşmasında vatandaşlara, "Hangi hükümet zamanında Türkiye Cumhuriyeti kurbanlık ithal koyun getirdi?" diyen soran CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, kalabalığın bu esnada `Angus Erdoğan` şeklind tempo tutması üzerine "Angusları biliyorsunuz siz. Angusun kim olduğunu, kimler olduğunu biliyorsunuz. Eğer siz bu ülkeye ithal koyun getiriyorsanız, besiciyi, üreticiyi öldürüyorsunuz demektir" ifadelerini kullandı.

44 GÜNDE NELER DEDİ

Kemal Kılıçdaroğlu Erdoğan için Zonguldak`ta, `ana... a...` şeklinde küfür algılanan sözler etmiş, daha sonra ise Edirne`de AK Partili yöneticiler için, eşek ve "terbiyesiz, görgüsüz kimse" anlamına gelen `hergele` sözcüğünü kullanmıştı. Başbakan Erdoğan`ın Kanal İstanbul projesini de değerlendiren CHP Lideri, Erdoğan için "deli" dedi. Kılıçdaroğlu, dün Milliyet Gazetesi`nden Aslı Aydıntaş`a verdiği röportajda ise Başbakan Erdoğan için "firavun" ifadesini kullandı.
 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir