• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Gaziantep`teki okullarda temizlik yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

2018-2019 eğitim ve öğretim yılının 17 Eylül itibariyle başlayacak olması dolayısıyla Gaziantep'teki okullarda temizlik çalışmalarına başlandı. Öğrencilerin sağlıklı bir ortamda eğitim görmeleri için okul bahçesi ve çevrelerinde genel temizlik faaliyeti gerçekleştirildi.

Şahinbey Belediyesi tarafından ilçe genelindeki okullarda bina içi ve bina dışı eksiklerini tamamlayarak öğrencilerin kullanımına hazır hale getirdi.

Öğrencilerin temiz bir ortamda eğitim almaları için çalışmalarını titizlikle yürüten Şahinbey Belediyesi ekipleri, okulların bahçe ve çevresinin genel temizliğini yapıp hasar gören bank, spor aletleri ve çöp kovalarını değiştirmenin yanı sıra okul bahçelerinin asfalt çalışmalarını yaptı.

Öğrencilerin daha sağlıklı bir ortamda eğitimlerine devam etmeleri için Şahinbey Belediyesi'nce ilçe genelindeki okullarda yapılan temizlik çalışmalarından memnun kaldıklarını belirten okul müdürleri, emeği geçenlere teşekkür ettiler.

Alparslan İlköğretim Okul Müdürü Reşit Güngör Kalkan Şahinbey Belediyesi'nin eğitime vermiş olduğu destekten dolayı memnun olduklarını belirterek, "Şahinbey Belediyesi'nden okulumuzun bahçesinin asfaltlanması konusunda talepte bulunmuştuk. Bizleri kırmadılar okulumuzun bahçesini asfaltladılar. Sadece okulumuzun değil, mahallelerimiz ve caddelerimiz daha derli toplu ve daha düzenli bir şekilde modern şehircilik anlayışı doğrultusunda çalışmalar yapılıyor. Yapılan bu uygulamadan biz son derece memnunuz. Bu konuda Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve ekibine de çok teşekkür ediyorum." dedi.

Emine Konukoğlu Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Durak, Şahinbey Belediye Başkanı Tahmazoğlu'nun eğitime verdiği bu önemden dolayı memnun olduklarını belirterek, "Şahinbey Belediyesi, belediyecilik konusunda öncü ve lider bir belediyecilik yapıyor. Okulların eğitim-öğretime hazırlanması konusunda da büyük çabalar sarf ettiğini görüyoruz. Bu nedenle hem öğrencilerim hem de öğretmenlerim adına teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Mehmet Akif İnan Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Özlem Özer de Şahinbey Belediyesi'nin spor alanları anlamında önemli desteğinin olduğunu belirterek, "Ne zaman bir ihtiyacımız olsa Şahinbey Belediyesi her zaman yanımızda oldu. Okulumuzun bahçesi asfaltlandı ve spor alanları için çizgileri yapıldı. Kapalı spor salonu yapılacağı müjdesini aldık. Yapılan bu güzel çalışmalardan dolayı teşekkür ederim." şeklinde konuştu.

Mehmet Akif İnan Ortaokulu Türkçe Öğretmeni Talip Vanlıoğlu da kitap okuma yarışmalarının gelecek nesiller adına önemli bir çalışma olduğuna dikkati çekerek, şunları söyledi:

"Şahinbey Belediyesi'nin en fazla takdir ettiğim çalışması kitap okuma yarışmaları. Bu proje benim için çok büyük önem taşıyor. Çünkü yıllara yayılan ve gelecek nesillerin oluşmasında büyük önem taşıyor. Şahinbey Belediyesi bu konuda Türkiye'de de örnek teşkil ediyor. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'na başarılarının devamını diliyorum." diye konuştu. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)














 

Bu haberler de ilginizi çekebilir