• DOLAR 32.572
  • EURO 35.041
  • ALTIN 2421.03
  • ...
Barakazi ve Değişman`dan ev ziyaretleri
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kültür Mahallesi ve Yeşilyurt mahallelerinde ikamet eden Tekin, Mat ve Canlı ailelerini ziyaret eden Barakazi ve Değişman, aileler tarafından sıcak ilgiyle karşılandı. Aile fertleriyle yakından ilgilenerek talep ve sıkıntılarını dinleyen Barakazi, çeşitli hediyeler dağıttı.

Çocukların okul ihtiyaçlarına ilişkin talepleri not eden Barakazi, yakın zamanda eksikliklerin giderilmesi noktasında yardımcı olacağını ifade etti.

Barakazi, ev ziyaretleri sonrası yaptığı açıklamada, ailelerle birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

Belirli periyotlarda aileleri ziyaret ederek, talep ve sıkıntılarını dinlediklerini kaydeden Barakazi, şunları söyledi: "Kısa süre önce ilimizde oluşumunu tamamlayan Kadın ve Demokrasi Derneği'nin İl Temsilcisi Gülsüm Değişman Hanımefendiyle ev ziyaretleri gerçekleştirdik. Gittiğimiz her evde güler yüz ve sıcak yüreklerle karşılandık. Sofralarıyla birlikte, dertlerine de ortak olduk. Maddi ve manevi desteğe ihtiyaç duyan ailelerimizin taleplerini dinledik. Çocukların eğitim harcamalarını karşılamada zorlanan ailelerimizin beklentilerini not ettik. Bu çocuklarımıza yönelik kısa süre içerisinde gerekli desteği sağlayacağız. Meskeni mekanla beraber bizlere gönül kapılarını açan, güler yüz ve sıcak sohbetlerinden dolayı tüm ailelerimize teşekkür ediyorum." (İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir