• DOLAR 32.374
  • EURO 35.018
  • ALTIN 2325.61
  • ...
Yeni eğitim yılı için güvenlik toplantısı yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu'nun başkanlığında, 2018-2019 eğitim ve öğretim yılının başlayacak olması dolayısıyla güvenlik toplantısı gerçekleştirildi.

Devlet Su İşleri Konferans Salonu'nda düzenlenen toplantıda; kentte yeni eğitim yılının huzur ve güven içerisinde geçebilmesi için alınacak tedbirler ve yapılacak planlamalar görüşüldü.

Bu çerçevede; okul çevrelerindeki güvenlik kameraları ve fiziki tedbirlerin durumu, okul çevrelerinde uyuşturucu ve benzeri madde satışına karşı alınacak önlemler, okul servis araçlarında öğrenci güvenliğine yönelik yapılması gereken işlemler, okul kantinlerinde yapılacak denetimler ve faaliyetler hakkında karşılıklı bilgi alışverişinde bulunuldu.

Toplantıya Vali Güzeloğlu'nun yanı sıra, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, ilçe kaymakamları, İl Emniyet Müdürü Tacettin Aslan, İl Jandarma Komutanlığı Yardımcısı Jandarma Kıdem Albay Fatih Kılıç, İl Müftü Vekili Abdullah Işık, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan, İl Sağlık Müdürü Mehmet Sait Avar, Aile Çalışma Sosyal Hizmetler İl Müdürü Halit Açar, ilçe milli eğitim müdürleri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı. (Hamza Adiyaman - İLKHA)




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir