• DOLAR 32.58
  • EURO 34.924
  • ALTIN 2430.468
  • ...
"Şahinbey ilçesinde sosyal tesis ağını hızla arttırıyoruz"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey Belediyesi tarafından Kıbrıs Mahallesi'ne yaptırılan sosyal tesis ve taziye evi inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.

İlçenin her mahallesine bir sosyal tesis yaptırmayı hedeflediklerini belirten Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Kıbrıs Mahallesi'ne yapılan sosyal tesis çalışmalarını ekibiyle birlikte inceleyip, bilgi aldı.

"Tesisler için alan sıkıntısı çektiğimiz mahalleler var"

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, sosyal tesis ağını hızla arttırdıklarını belirterek, "Her mahalleye bir sosyal tesis projesi kapsamında Kıbrıs Mahallemize de yeni bir sosyal tesis ve taziye evi inşattı çalışmalarımız hızla devam ediyor. Buradaki bizim en büyük sıkıntımız ise sosyal tesis alanının bırakılmamasıydı. Bu tür mahallelerimizde bizler evleri kamulaştırarak alanlar açmaya çalışıyoruz. Bu mahallemizde de kamulaştırdığımız evleri yıkarak sosyal tesis alanı açtık ve tesissimizin inşaatı hızla devam ediyor. İnşallah birkaç ay içerisinde inşaatımızı tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız." dedi.

Kıbrıs Mahallesi Muhtarı Metin Ağıç, mahallede sosyal tesisi alanı bulunmadığını tesis yapımının ancak bugünlere kaldığını belirterek, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'na ve ekibine böyle bir tesisi mahallelerine kazandırdığı için teşekkür etti. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir