• DOLAR 32.382
  • EURO 35.117
  • ALTIN 2326.289
  • ...
DEDAŞ`ın çalışma için kazdığı çukura düşen kadın ayağını kırdı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde 45 yaşındaki Fatma Bayram, DEDAŞ'ın kabloları yeraltına almak için kazdığı çukura düşerek, ayağını kırdı.

Olay bugün saat 16.00 sıralarında Kışla Mahallesi 239 Nolu Caddede meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Fatma Bayram küçük kızını hastaneye götürdüğü sırada DEDAŞ'ın elektrik kablolarını yeraltına almak için açtığı çukura düştü. Düşme sırasında kafasını taşa çarpması sonucu baygınlık geçiren Fatma Bayram, çevredeki esnaflar tarafından olay yerine çağrılan ambulansla Viranşehir Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Burada yapılan tetkiklerde Fatma Bayram'ın ayağının kırıldığı tespit edilerek, ameliyata alındı.

Eşinin yaşadığı olayı anlatan Hüseyin Bayram, talihsiz olaydan duyduğu üzüntüyü ifade ederek, DEDAŞ'a tepki gösterdi.

Yetkililere seslenen Bayram, "Az önce bu çukurlardan dolayı eşimin ayağı kırıldı. Şu an ameliyata alındı. Bu ihmalkârlığın sonu ne olacak? Bizim bir sahibimiz yok mu? Secim zamanı geldiğinde oy istemeyi biliyorlar. Ama bizim can güvenliğimiz de olsun. Şu an ne yapacağımı bilemiyorum. Şaşırmış durumdayım. Hani buranın Kaymakamı hani buranın Valisi nerededir. Vatandaşın sahibi, kimsesi yok. Ben perişan durumdayım. Eşimin yaşadığı olayın bir benzerinin daha yaşanmaması için kazılan çukurların bir an önce kapatılması gerekiyor. Önümüzdeki hafta okullar da açılıyor. Yüzlerce öğrenci bu caddeden okula gidecek. Allah muhafaza etsin eşimin ayağı kırıldı ama daha vahim olayların olmaması için yetkililerin bir an önce önlem almalarını istiyoruz." diye konuştu. (Sabri Acet-İLKHA)














 

Bu haberler de ilginizi çekebilir