• DOLAR 32.36
  • EURO 35.114
  • ALTIN 2307.158
  • ...
"Uyuşturucuyla mücadelemiz devam edecek"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep'te, Vali Ali Yerlikaya'nın başkanlığında "Uyuşturucu ile mücadele ve değerlendirme" toplantısı yapıldı. Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya Vali Yardımcısı Halil Uyumaz, İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman ile karakol ve birim amirleri katıldı.

Toplantıda İl Emniyet Müdürlüğü yetkilileri tarafından bir sunum yapılarak, uyuşturucu ile mücadele kapsamında şehir merkezlerinde yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler verildi.

Toplantıda bir konuşma yapan Vali Yerlikaya, uyuşturucu ile mücadele konusunda alınan mesafeden dolayı memnuniyetini dile getirerek, daha fazla kat edilmesi gereken yol olduğunu vurguladı.

Vali Yerlikaya, "Zor bir iş yapıyoruz. Önemli bir süreçten geçtik, geçmeye de devam ediyoruz. Genç ve seçkin bir emniyet kadromuz var. Soğukkanlılık ve sabırla, ibadet anlayışıyla, vatandaşın hayır duasını alarak, asayiş ve huzurun korunmasına çalışacağız." dedi.

"Bu mücadeleyi geleceğimiz ve gözümüzün nuru olan çocuklarımız için kazanmak zorundayız." diyen Yerlikaya, "Bilindiği üzere terör örgütlerinin en önemli finans kaynağı uyuşturucu. Ülkemiz genç bir nüfusa sahip ve bu nüfus terör örgütlerinin yanı sıra art niyetli kişi ya da kişilerin hedefinde. Çalışmak en büyük sermayemizdir. Yapılan çalışmalar tarafından ve bakanlığımızca da yakından takip edilmeye devam edilecek. Sizlere güvenimiz tam. Sizleri seviyor ve fedakârca yaptığınız çalışmalarınız için size teşekkür ediyorum." dedi.

Uyuşturucu ile mücadelenin önemli bir diğer ayağının da toplumu bilinçlendirilmesi olduğuna dikkat çeken Yerlikaya, bununla ilgili ayrıca bir çalışma yapılması gerektiğini kaydetti.

Toplantı alınan tedbirlerin değerlendirilmesiyle sona erdi. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir