• DOLAR 32.526
  • EURO 34.974
  • ALTIN 2450.872
  • ...
Odabaş`tan yeni eğitim öğretim yılı mesajı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kızıltepe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ahmet Odabaş, 2018-2019 eğitim-öğretim yılı münasebetiyle yayınladığı mesajda; yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olması temennisinde bulunarak, tüm öğrencilere başarılar diledi.

Odabaş, mesajında "2018-2019 eğitim öğretim yılında, yüreği okulla ilk kez başlamanın heyecanı ile çarpan minik yavrularımıza, okula kavuşmanın mutluluğunu yaşayan çocuklarımıza, öğretmenlerine ve velilerimize yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını diler, bütün öğrencilerimize başarılar dilerim. Öğrencilerimiz okullarına, arkadaşlarına ve öğretmenlerine kavuşmanın heyecanı ve sevincini yaşarken, yeni nesli şekillendiren değerli öğretmenlerimiz de geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızı yetiştirmenin haklı gururunu yaşamaktadırlar." diye belirtti.

Odabaş, mesajının devamında şu ifadelere yer verdi:

"Milletimizi ve ülkemizi geleceğe güvenle taşımak ancak iyi yetişmiş nesillerle mümkündür. Bunun farkında olarak çocuklarımızın geleceği için milletçe hep beraber, eğitimlerine önem vererek donanımlı gençler yetiştirme gayreti içinde çalışıyoruz. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı en iyi şekilde yetiştirmenin hem görevimiz hem de toplumsal sorumluluğumuz olduğunun bilincindeyiz.  Çünkü iyi yetişmiş; tarihini, milli ve manevi değerlerini, örf ve adetlerini, ülkesini ve dünyayı tanıyan, teknolojiyi kullanan, bilime, rekabete açık, özgüveni yüksek, donanımlı nesillerin hem kendilerinin geleceği hem de ülkemizin ve dünyamızın geleceği açısından son derece önemli olduğuna inanıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle tüm öğretmen ve öğrencilerimiz ile ailelerine sağlıklı, huzurlu ve başarılı bir eğitim öğretim yılı diliyor, sevgi ve saygılar sunuyorum." (Mehmet Aslan-İLKHA)


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir