• DOLAR 32.36
  • EURO 35.123
  • ALTIN 2323.15
  • ...
Okullar eğitim öğretime hazır
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kızıltepe Belediyesi 2018-2019 yeni eğitim öğretim yılı öncesi  merkez ve kırsal mahallelerde bulunan 13 okulun tamirat, tadilat, bakım ve onarımını yaptı.

Tadilatlar kapsamında 13 okulda birbirinden farklı bakım onarım çalışmaları yapan belediye; bazı okullarda sadece tuvalet ve lavaboların bakım ve onarımını yaptı, bazıların da hem lavaboların bakım onarımı hem de kapı ve pencereleri değiştirdi ve engelli rampaları yeniledi. Eskiyen elektrik ve su tesisatları da tadilatlar kapsamında yenileyen Belediye, aynı zamanda iç ve diş boyaya ihtiyacı olan okullar da boyandı.

Eğitim hizmetlerini öncelikli hizmet olarak gördüklerini belirten Kızıltepe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ahmet Odabaş, "Bakım ve onarıma ihtiyacı olan 13 okulumuzu yeniledik. Yeni eğitim-öğretim döneminde ders başı yapacak olan öğrencilerimiz, bakım ve onarımlarla yepyeni bir görünüme kavuşan okullarında daha iyi şartlarda eğitim görebilecek. Hepsine yeni eğitim öğretim döneminde başarılar diliyorum." dedi. (Mehmet Aslan-İLKHA)










 

Bu haberler de ilginizi çekebilir