• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Açık öğretim öğrencilerine Anadolum eKampüs kolaylığı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

 

TEKNOLOJİ SERVİSİ

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi, derslerin ünitelerine ait yazılı, görsel, işitsel ve görsel-işitsel tüm ders materyallerini, “Anadolum eKampüs” aracılığıyla öğrencilerinin kullanımına sunuyor.  Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi olarak ister hayallerinin peşinden koşan ikinci üniversiteli olsun, ister yeni kayıt yapmış öğrenci olsun, Anadolum eKampüs gündelik hayatın koşturması içerisinde işte, evde, ütü yaparken, yemek yaparken, araç kullanırken, otobüste, metroda zamanı değerlendirmeyi öğrencinin kendisine bırakıyor.

“ANADOLUM EKAMPÜS ÇALIŞMA PLATFORMU” İÇERİĞİ

Anadolum eKampüs içerisinde bulundurduğu; ünite özetlerinin 15 dakikalık videoları, kısa sesli özetler, bölümün diğer öğrencileriyle iletişim halinde olunabilecek eKantin ve Açıköğretim Sisteminin en beğenilen mobil uygulaması olan “Sorularla Öğrenelim” uygulaması ile “zaman ayırmak” kavramını kökten değiştiriyor. Anadolum eKampüs ile dilediği zaman öğrenme fırsatı sunmasının yanı sıra eş zamanlı olarak öğrenme ortamı kolaylığı da sağlıyor. Öğrenci, cep telefonu, tablet ya da bilgisayarı ile bireysel çalışma alanına ulaşabiliyor. Öğrenen Analitiklerinin Takibi, Öğrenme Yönetim Sistemi (ÖYS), Canlı Ders Platformu, Mobil uygulama bileşenlerinden oluşan Anadolum eKampüs Sistemi 2500`ün üzerinde öğretim üyesinin katkılarıyla hazırlanıyor.

İSTEYEN HERKES PLATFORMA BİR ÖĞRENCİ OLARAK GÖRÜP İNCELEYEBİLİR

Anadolum eKampüs, görsel, sesli, pdf ve etkileşimli olmak üzere toplam 16 farklı malzeme türüyle öğrencilerin öğrenme süreçlerine katkıda bulunuyor. Bunun yanında; Pdf, Epub ve HTML 5 olarak yayınlanan ders kitapları, engelleri ortadan kaldırmak için hazırlanan, öğrencinin seyahat ederken dahi dinleyebileceği sesli malzemeler, etkileşimli eKitap gibi öğrenmeyi daha eğlenceli kılan interaktif malzemeler, öğrencinin eşzamanlı oturumlara katılarak öğretim elemanından dersi dinlediği Canlı Dersler, Öğrencinin kendini değerlendirmesini sağlayan çevrimiçi ve çevrim dışı testler de sistemde yer alıyor. Anadolum eKampüs deneyimini yaşamak isteyenler için oluşturulan test hesabına erişim için; kullanıcı adı “anadolum”, şifre “anadolum” bilgileriyle isteyen herkes Anadolum eKampüs çalışma platformunu bir öğrenci olarak görüp inceleyebilir.

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir