• DOLAR 32.391
  • EURO 35.075
  • ALTIN 2326.742
  • ...
Av tüfeğiyle babasını öldürdü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde madde bağımlısı olduğu öne sürülen bir genç, babasını av tüfeğiyle vurarak öldürdü. Gencin cinayet sonrası sosyal medya hesabından "Herkese elveda cezaevine' notu ile fotoğraf paylaşması ise dikkat çekti.

Olay, dün akşam saatlerinde, Yeditepe Mahallesi'nde meydana geldi. İddialara göre, madde bağımlısı olduğu ileri sürülen Gökhan D. (26) ile babası Hilmi D. (57), arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı.

Tartışmanın büyümesi üzerine Gökhan D, evdeki av tüfeğiyle babasına ateş etti. Silah sesini duyan vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulansla Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırılan Hilmi D, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olay yerinde inceleme yapan polis, olay sonrası kaçan Gökhan D'yi kısa sürede yakalayarak, gözaltına aldı.

Hilmi D.'nin cenazesi de Gaziantep Adli Tıp Kurumu morgundaki otopsi işlemlerinin ardından yakınları tarafından alınıp, toprağa verildi.

Emniyete götürülen ve evli olduğu belirtilen Gökhan D'nin, babasını tüfekle vurduktan sonra sosyal medya hesabından "Herkese elveda cezaevine" notuyla kendi fotoğrafını paylaşması ise dikkat çekti. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir