• DOLAR 32.323
  • EURO 35.085
  • ALTIN 2282.341
  • ...
Silopi`de okul müdürleri toplantı yaptı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Silopi Koç İlk Orta Okulunun Konferans salonunda toplantıya Silopi İlçe Kaymakamı Sezer Iışıktaş, Silopi İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Dayanan, Şube Müdürleri ve Okul Müdürleri katıldı.

Toplantıda bir konuşma yapan ilçe Kaymakamı Sezer Işıktaş, okulların 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılına hazır olduğunu söyledi

Okul müdürlerinin, ilçe milli eğitim müdürlükleri ile irtibat halinde işlerini iyi takip etmeleri gerektiğinin altını çizen Kaymakam Işıktaş, geçen yıla oranla eğitim öğretim seviyesinin arttığını vurguladı.

Kaymakam Işıktaş, "Okul idarecilerimizin katkıları ile eğitim kalitesinin üst seviyelere çıkarttık. Amacımız eğitimi her zaman daha üst seviyelere çıkartmaktır. Bunun için bütün kurumların beraber çalışması lazım. Bu anlamda Belediyemizin büyük desteği ile bütün okulların eksikleri giderildi bakımları ve onarımları yapıldı. Okulların yolları içinde gerekli çalışmalar yapılmaya devam ediliyor." Diye konuştu

Silopi İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Dayanan ise 2018-2019 Eğitim-Öğretim öncesi bütün hazırlıkların sona erdiğini söyledi. Müdür Dayanan katkılarından dolayı Silopi Belediyesine çok teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.

Yapılan konuşmaların ardından Şube Müdürleri tarafından okul Müdürlerine iş ve işleyiş hakkında bilgi verildi. (Ahmet Uçar-İLKHA) 








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir