• DOLAR 32.333
  • EURO 35.069
  • ALTIN 2286.519
  • ...
Kızıltepe Halk Eğitim Merkezine atanan yeni müdür göreve başladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Yaklaşık 8 yıldır görev yaptığı Kızıltepe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünde görevi sona eren Mehmet Hadi Gökdemir'in yerine yaklaşık 2 yıldır Kızıltepe İlçe Milli Eğitim müdürlüğünde vekâleten Şube müdürlüğü görevini yürüten Abdülkadir Gümüş asaleten atandı. Gümüş, Halk Eğitim Merkezindeki yeni görevine başladı.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Gümüş, şunları söyledi: "2 yılı aşkındır Kızıltepe ilçe Milli Eğitim Müdürlüğünde vekâleten yapmış olduğum şube müdürlüğü görevinden Kızıltepe Halk Eğitim Merkezi müdürlüğüne 4 yıllığına görevlendirilmiş bulunmaktayım. Benden önce bu görevi yürüten Mehmet Hadi Gökdemir, müdürüme şimdiye kadarki hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum ve bundan sonraki çalışma hayatında kendisine başarılar diliyorum. Mehmet Hadi Gökdemir müdürümüzden aldığımız bu görevi daha ileriye götürmek, Kızıltepe halkına daha çok hizmet etmek amacıyla daha çok çalışmamız gerektiğine inanıyorum."

Eski İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Hadi Gökdemir ise yaklaşık 8 yıl boyunca "halka hizmet hakka hizmet şiarıyla" gece gündüz demeden bu görevi yürüttüklerini belirterek, "Asaleten Halk Eğitim Merkezi müdürlüğüne atanan Abdülkadir Gümüş kardeşimi tebrik ediyor ve yeni görevinde kendisine başarılar diliyorum. Bu görevi layıkıyla yerine getireceğine ve başarılı olacağında inancım tamdır." dedi. (Mehmet Aslan-İLKHA)








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir