• DOLAR 32.316
  • EURO 35.15
  • ALTIN 2297.69
  • ...
SON DAKİKA
Şahinbey Belediyesi`nin YKS başarısı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Şahinbey Belediyesine bağlı sosyal tesislerde ve gençlik merkezlerinde eğitim gören bin 65 öğrencinin 855'i üniversitelerin lisans ve ön lisans bölümlerine yerleşerek, üniversite yerleştirmelerinde de yüzde 80.28'lik başarı gösterdiler.

Sosyal tesislerde ve gençlik merkezlerinde öğrencilere her kademede destek kursları veren Şahinbey Belediyesi, ücretsiz kitap dağıtımları, birebir ders anlatımları ve motivasyon seminerleri ile sınava hazırlanan öğrencilere eğitim imkanı sunuyor.

Konu hakkında bir açıklama yapan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, belediye olarak eğitime her alanda destek verdiklerini söyledi.

Tahmazoğlu, "Sosyal tesislerimizde ve gençlik merkezlerimizde biz belediye olarak birçok öğrencimize ücretsiz kurs veriyoruz. YKS hazırlık kurslarında eğitim alan bin 65 öğrencimizden 855'i üniversitelerin lisans ve ön lisans bölümlerine yerleşerek, üniversite yerleştirmelerinde yüzde 80.28'lik bir başarı sağladık. Şahinbey Belediyesi olarak 'Asım'ın Nesli'ni yetiştirmeye çalışıyoruz. Geleceğin Türkiye'sini şekillendirecek gençlerimizin eğitimine katkıda bulunuyoruz. Öğrencilerimizi başarılarından dolayı kutlarken öğretmenlerimizi, velilerimizi, idarecilerimizi ve emeği geçen herkesi yürekten tebrik ediyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum." dedi.

Şahinbey Belediyesi'nin sosyal tesislerine gelerek eğitim alan öğrenciler ise "Şahinbey Belediyesi'nin gençlik merkezlerinde ücretsiz eğitim alarak, başarı sağladık. Sınav süresi boyunca hocalarımız gerek testler gerekse deneme sınavları düzenleyerek her zaman bize destek oldular. Hocalarımıza ve bize bu imkanı sağlayan Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu'na teşekkür ederiz." dediler. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir