• DOLAR 32.568
  • EURO 34.871
  • ALTIN 2431.435
  • ...
Tahmazoğlu kazada yaralananları ziyaret etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, mevsimlik işçileri taşıyan kamyonet ile minibüsün çarpışması sonucu meydana gelen kaza yaralananları tedavi gördükleri hastaneden ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Doktor Ersin Arslan Devlet Hastanesi, 25 Aralık Devlet Hastanesi ve Gaziantep Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ndeki tedavi gören yaralıları ziyaret ederek, doktorlarından sağlık durumları hakkında bilgi alan Tahmazoğlu, yaralılara ve yakınlarına moral verdi.

Yaralılardan kaza anıyla ilgili de bilgi alan Tahmazoğlu, hastane çıkışı yaptığı açıklamada, bir daha bu ve benzeri kazaların yaşanmaması temennisinde bulundu.

Tahmazoğlu, "Bir elim kaza sonucu 8 vatandaşımızı kaybettik. Hepsine Allah'tan rahmet diliyorum. 19 vatandaşımızda yaralı. Rabbimden en kısa bir sürede acil şifalar diliyorum. Kazalar yüreğimizi dağlıyor. Her vefat eden can bizim canımız, kardeşimiz, evladımız. Bir daha yaşanmaması için herkesin kurallara sıkı sıkı uyması gerekiyor." dedi.

Tahmazoğlu'na konser nedeniyle Gaziantep'e gelen sanatçı Uğur Işılak da eşlik etti.

Sanatçı Uğur Işılak da Kurban Bayramı'nda trafik kazalarında birçok kişinin yaşamını yitirdiğine dikkati çekerek, "Gördüğümüz manzaralar karşısında biz çok üzüldük. Bu kazalar ülkemizde maalesef sürekli oluyor. Bayram'da da trafik kazasında birçok kişi yaşamını yitirdi. Kurallara uymamız gerekiyor. Biz kurallara ne kadar çok uyarsak o kadar az kaza olacaktır, o kadar az can kaybı olacaktır ve tekrarlarının da yaşanmamasını diliyoruz." ifadelerini kullandı. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)










 

Bu haberler de ilginizi çekebilir