• DOLAR 32.544
  • EURO 34.916
  • ALTIN 2427.109
  • ...
Peygamber Sevdalılarından Duyarlı Medyaya Plaket
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN- Van'da Peygamber Sevdalıları tarafından bu yıl beşincisi düzenlenen Kutlu Doğum Etkinliği öncesi ve etkinlik sürecinde katkılarından dolayı tüm duyarlı yerel medya ile esnafa teşekkür plaketi verildi.

 

Bu kapsamda dün Van Olay Gazetesi Serhad FM ve Bizim AVM nin plaketlerini Van Peygamber Sevdalıları Platformu Başkanı AV. Mehmet Mehdi Oğuz takdim etmişti.

 

Ziyaretlerini bugün de sürdüren Peygamber Sevdalıları Platformu yetkilileri, Van'ın Yerel TV ve radyolarından Van TV Tutku FM ve Merkür TV ile Esra FM'e teşekkür ziyaretinde bulunarak plaket verdi.

 

İlk olarak Van TV'yi ziyaret eden Van Peygamber Sevdalıları Platformu Başkan Yardımcısı Av. Rasim Saygın ve Platform yetkilileri, teşekkür plaketini Van Peygamber Sevdalıları platformu adına Van TV program sunucusu Yılmaz Tekin'e takdim etti. Burada bir açıklama yapan Saygın, Peygamber Efendimizin ortak paydalarından olduğunu ifade ederek "Efendimiz(as) hepimizin ortak paydasıdır. Bunun için peygamber efendimizi tanıma, tanıtma ve sevdasını insanlara taşımada birbirimizle yarışmalıyız." İfadelerini kullanırken Van TV program sunucusu Yılmaz Tekin ise Medyanın bu sevdayı insanlara ulaştırmada aracı olması gerektiğinin altını çizerek bu sevdayı hepimiz sahiplenmeliyiz." dedi.

 

Van'da yerel yayın yapan Tutku FM'i de ziyaret eden Peygamber Sevdalıları Platform yetkilileri, Tutku FM Yönetim Kurulu Başkanı Celal Geçken ve Tutku FM Yayın Müdürü Salih Geçken'e teşekkür plaketi verdi.

 

Av. Saygın plaket takdimi sırasında yaptığı kısa konuşmada, "Mazlum olan toplumun Peygamber Sevdasıyla sahiplenmesi gerektiğine vurgu yaparak "Bu toplum mazlumdur bizim bu mazlumları kucaklamamız gerekir." dedi.
Ziyaretleri kapsamında Peygamber Sevdalıları Platformu yetkilileri, Merkür TV ve Esra FM'e de plaket takdim ederek katkılarından dolayı teşekkür ettiler. (Murat Dalgın-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir