• DOLAR 32.537
  • EURO 34.873
  • ALTIN 2429.429
  • ...
Gasp ve hırsızlık operasyonunda 3 tutuklama
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep'te kapkaç, gasp ve hırsızlık yaptıkları gerekçesiyle 5 kişi düzenlenen operasyonda gözaltına alındı. Emniyetteki ifade işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliden 3'ü tutuklanarak cezaevine konuldu.

Konu ile ilgili Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, son bir hafta içerisinde meydana gelen 4 kapkaç olayı ile ilgili çalışma başlatıldı. Mağdurların şikâyetlerinin ardından başlatılan çalışma kapsamında olayların meydana geldiği bölgedeki MOBESE ve güvenlik kameraları incelenmeye alındı.

Yapılan inceleme kapsamında motosikletle yanlarına yaklaştıkları 4 kişinin çanta ve telefonlarını çalan kişilerin E.K ve yaşı 18'den küçük olan T.D olduğu belirlenirken, kimliği belirlenen 2 şüpheli evlerine düzenlenen operasyonla çaldıkları bir cep telefonuyla yakalandı.

Gözaltına alınan ve emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen E.K ve T.D çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kent merkezindeki 4 hırsızlık olayında 2 cep telefonu, bin 165 lira, cüzdan, sürücü belgesi ve banka kartlarının çalınmasıyla ilgili çalışma başlatıldı. Çalışmanın ardından hırsızlık olaylarını çok sayıda hırsızlıktan kaydı bulunan M.Ç isimli şüphelinin gerçekleştirdiği tespit edildi.

M.Ç, düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli tutuklanarak cezaevine konuldu.

Öte yandan, güvenlik kamerası kayıtlarında mağazaya giren M.Ç'nin uygun anı beklediği ve masadaki cep telefonunu çaldığı görülüyor.

Ayrıca, Karacaahmet Mahallesi'nde gezen bir vatandaşın 2 kişi tarafından gasp edildiğinin bildirilmesi üzerine, polis bölgede çalışma başlattı.

Olaydan kısa süre sonra motosikletli C.Ç ve Ş.S, kovalamacanın ardından gözaltına alındı. Şahısların yapılan üst aramasında mağdura ait cep telefonu ve bir miktar para ele geçirilerek sahibine teslim edildi.

Şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir