• DOLAR 32.344
  • EURO 35.052
  • ALTIN 2283.123
  • ...
KDSS Nusaybin Sonuçları Açıklandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MARDİN - Peygamber Sevdalıları Platformunun hafta sonu yaptığı Ödüllü Siyer Sınavı sonuçları açıklandı. Peygamber Sevdalıları Platformunun geçtiğimiz cumartesi günü yaptığı KDSS sonuçları açıklandı. Türkiye geneli 60 merkezde yapılan ve 35 bin kişinin katılımıyla gerçekleşen sınav Nusaybin'de de yapılmıştı. Sınava 245 kişi katılmıştı.

 

Dereceye Girenler

KDSS'de İlköğretim Kategorisinde; Fatma Talayhan 97,33 puanla birinci olurken Zehra Gözüngü 86,67 puanla ikinci , Cemile Tuzan 83,67 puanla üçüncü oldu.

Yetişkinler Kategorisinde ise, Zehra Şayık 80,00 puanla birinci olurken, Selime Kardaş 68,67 puanla ikinci, Süheybe Şimşek ise 64,00 puanla üçüncü oldu

Konu ile ilgili olarak Peygamber Sevdalıları Platformu üyesi Düşünce Der tarafından yapılan açıklamada, sınavda ilk 10'a girenlerin sıralamasının http://www.dusunceder.com/ sitesinde yayınlandığı ve geriye kalanların sınav sonuçlarının ise Düşünce Kültür ve Dayanışma Derneğinde yada önümüzdeki günlerde Peygamber Sevdalıları Platformunun resmi sitesi http://www.peygambersevdalilari.com/ adresinden, T.C. kimlik numaraları ile sorgulayarak öğrenebilecekleri ifade edildi. (Halil Akbalık - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir