• DOLAR 32.591
  • EURO 34.823
  • ALTIN 2507.188
  • ...
Suikast Şüphelisi Eski Bakan İntihar Etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Abhaz basınında çıkan haberlerde, Ankvab`a düzenlenen suikast girişimi nedeniyle şüpheli olarak "Başsavcılık" tarafından hakkında tutuklama kararı çıkarılan Almasbey Kçaç`ın dün intihar ettiği belirtildi.

Gözaltına almak için Kçaç`ın evine giden emniyet görevlilerinin, Kçaç`ı elinde tabanca ile yatak odasında intihar etmiş olarak buldu. Cesedi üzerinde yapılan ilk inceleme sonucunda Kçaç`ın sol kulağının üstünde kurşun deliğinin tespit edildiği ifade edildi.

Söz konusu intihar ile ilgili savcılık tarafından detaylı bir şekilde soruşturma başlatıldı.

-Şüpheliler tek tek intihar ediyor-

Öte yandan, iki korumanın ölümüyle sonuçlanan "Devlet başkanı" Ankvab`a düzenlenen suikast girişimi nedeniyle yine şüpheli sıfatıyla yakalanan 1971 doğumlu Timur Hutaba da gözaltında bulunduğu hücresinde bu sabah asılı olarak bulundu. Yapılan inceleme sonucunda vücudunda herhangi bir darbe izine rastlanmayan Hutaba`nın, kendi elbiseleriyle intihar ettiği açıklandı.

Suikast soruşturması kapsamında aranan 1976 doğumlu Murtaz Sakaniya`nın da dün bıçakla boynunu keserek intihar etmeye çalıştığı bildirildi. Hastanede tedavi altına alınan Sakaniya`nın, tedavi sonrası güvenlik güçler tarafından sorgulanması bekleniyor.

Bu haberler de ilginizi çekebilir