• DOLAR 32.592
  • EURO 35.045
  • ALTIN 2423.248
  • ...
Alevi Yazardan Hz. Ömer`e Hakaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İşte Zelyut`un “Peygamber`i gizliyorlar” başlıklı dünkü yazısının ilgili bölümü:

“Hz. Muhammed`in dünya görüşünü, felsefesini çiğneyip gizledikleri gibi onun emanetini de çiğnediler.

Yüce Peygamber`imiz; bütün kaynaklarda yer aldığı üzere; `aba`sının altına aldığı kızı Fatıma, damadı Ali ve torunları Hasan ile Hüseyin` için `Allah`ım bunlar benim Ehl-i Beytim`dir (Ailem). Bunları sev.` demiştir. Yine Veda Haccı`ndan döner iken Gadir-i Humm`da kendisinden sonra Müslümanlara `veli` olarak Hz. Ali`yi bıraktığını söylemiştir. Bu anlamda da `Ben ilim şehriyim; Ali ise o şehrin kapısıdır. İlmi isteyen kapıya gelsin.` buyurmuştur. Ve bütün Müslümanlara; `Kuran ile Ehl-i Beyt`i miras bırakmıştır.`

Bugün ise; Peygamberimizin bu temel mirası tamamen unutturulmuş; Ehl-i Beyt`e kıyanlar; büyük Müslümanlar olarak gösterilmiştir. Bütün Müslamanların salavat getirirken selam verdikleri Ehl-i Beyt (ål-i Muhammed) anılmadan ve hakkı teslim edilmeden Kutlu Doğum Haftası kutlanır mı?

(HZ. ÖMER`E ÇİRKİN İFTİRA)
Peygamberimizden kalan tek çocuk; Fatıma anamız Hz. Ali ile evli idi. Hz. Fatıma; babasının vasiyeti çiğnenince bu haksızlığa karşı çıktı. Bunun üzerine aralarında Hz. Ömer ile Halit bin Velit ve Kunfuz`un bulunduğu kabadayılar onun evini bastılar; kendisini dövüp kaburgasını kırdılar ve bu saldırıdan sonra o fazla yaşayamadı.

40 sene içinde Peygamberimizin azılı düşmanları iktidara gelip Peygamber soyunu kılıçtan geçirdiler. Kutlu Doğum Haftası`da bu haksızlığın; bu zulmün sözü edildi mi hiç? Edilmez...

Çünkü gerçek Muhammed yerine onun siyasallaştırılmış gölgesi millete satıldı. Kuran`da reddedilen `atalar dini` ileri İslam`ın yerine geçirildi. Şimdi soruyorum şu Diyanet İşleri Başkanı`na: Siz hangi Peygamberi tanıtacaksınız okullarda?
ålemlere rahmet olan; emekçi ve ilerici peygamberi mi yoksa Danimarka`daki karikatürlerde çizileni mi?”
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir