• DOLAR 32.414
  • EURO 35.705
  • ALTIN 2324.93
  • ...
Midyat halkı yasta
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mardin'in Midyat ilçesinde son bir hafta içerisinde kaza, hastalık, boğulma ve ateşli silahla saldırı sonucu 5 kişinin ölümü ilçe halkını yasa boğdu. Hayatını kaybeden 5 kişinin de genç olması üzüntüyü ikiye katladı.

Bilal Ok: Yaklaşık bir yıldır kolon kanserine yakalanmıştı. Tedavisi cevap vermeyen 26 yaşındaki Ok, dün sabah yattığı Gaziantep'teki özel bir hastanede hayatını kaybetti. Ok Söğütlü (Kinderib) Mahallesinde yüzlerce kişinin katılımıyla defnedildi.

Yasin Zengin: Özel bir şirkette kepçe operatörü olarak çalışan 24 yaşındaki Zengin, Şırnak'ın Cizre ilçesinde dün arkadaşıyla serinlemek için girdiği Dicle nehrinde akıntıya kapılarak kayboldu. Cesedi bir gün sonra bulunan Zengin'in hayatını kaybettiği belirlendi. Zengin Yolbaşı (Kefırıllab) Mahallesinde defnedilecek.

Hasan Çağlayan: Midyat Yayvantepe (Kertminê) doğumlu olan 18 yaşındaki Çağlayan, arkadaşı Yasin Zengin ile birlikte girdiği Dicle nehrinde akıntıya kapılarak kayboldu. 2 gündür bulunamayan Çağlayan'ın akıbeti bilinmiyor.

Abdulhakim Bedir: Geçtiğimiz günlerde Erzincan'da meydana gelen ve 7 kişinin öldüğü kazada ölenlerden biri olan Bedir, köyü Harmanlı'da (Bendermemo) defnedildi

Velid Gökduman: 22 yaşındaki Gökduman ise Adana'da bir parkta otururken uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. (Süleyman Tunç-İLKHA)













Bu haberler de ilginizi çekebilir