• DOLAR 32.49
  • EURO 34.999
  • ALTIN 2434.519
  • ...
Leş Kargaları İş Başında
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bunun son örneği de Libya`da yaşandı ve yaşanmakta. Yıllarca Afganistan, Pakistan ve Irak`ta halka demokrasi getirme vaadleriyle bu ülkeleri işgal eden, Irak, Afganistan ve Pakistan`da camileri bombalayan, alimler çocuk ve kadınlardan oluşan milyonlarca insanı bir hiç uğruna hunharca katleden küresel Emperyalist güçler ve uşakları en son Libya`ya da yine aynı vaadlerle bomba yağdırdı. Tıpkı Irak`ta olduğu gibi. Bunun sonucunda başta çocuklar olmak üzere yine sivil halk katledildi. Kuruldukları ve bir güç haline geldikleri günden beri İslam coğrafyalarını kan gölüne çeviren, vampir misali, Müslümanların kanlarını emen bu küresel leş kargaları Müslüman Ülkelerin gözleri önünde Libya`yı kan gölüne çevirdiler.
 

Niyetlerine bahane ettikleri gerekçeler ise; Kaddafi rejiminin sivilleri katletmesini önlemek, ileriki zamanda büyük katliamlara yol açabilecek ortamın oluşmasına izin vermemek, Libya halkının daha refah! ve daha demokratik! bir yapıya kavuşmalarını sağlamak… kendilerine göre gerekçeleri bunlar.
Hani bu güçleri tanımayan biri olsam. Irak`ta neler yaşandığını ne kadar insanı katlettiklerini ve ne kadar çocuğun yetim ve öksüz bırakıldığını, işgal altında olan ülkelerdeki bacılarımıza karşı hangi iğrençliklerde bulunduklarını, bu zulümlerini halen sürdürdüklerini bilmesem. Allah razı olsun ne kadarda iyiler! Libya halkını Kaddafi zulmünden kurtarmak için acilen toplandılar, tüm imkanlarını seferber ederek bu kadar kısa sürede mükemmel(!) organize olarak yek vücut halinde Müslümanların yapamadığını yaparak Müslüman Libya halkının yanında oldular diyecem. Ama nerdeee.
Birkaç cümleyle yazımı tamamlamak gerekirse.
 

Kendi ellerinle kendi Diktatörlerini yönetime getireceksin, yıllarca Diktatörlerinin elleriyle çıkarlarını (başta petrol ve doğalgaz) koruyacaksın, her türlü zulmü o halklara reva göreceksin, sonrada halklar haklı taleplerde bulununca sende oraya o süreleri dolan onları daha fazla koltuklarında tutamadığın, birlikte sivilleri katlettiğiniz, kendi uşak ve Diktatörlerine karşı, halkları koruyucu onların kahramanı rolünü, iyi devlet rolünü oynayacaksın. Yok öyle üç kuruşa beş köfte.
Ne yaparsanız yapın bize şu gerçekleri unutturamazsınız. Evet siz Diktatörlerinizle birlikte işgalcisiniz, siz Emperyalistsiniz, siz leş kargalarısınız ve de siz Teröristsiniz. İşte bize bu gerçekleri asla unutturamazsınız.

Özkan Kırım / Bingöl (Solhan) - Yaş: 21


Sevgili Genç Kardeşlerimiz!
Bir ay boyunca gelen tüm yazılar içerisinde en güzel yazıyı gönderen kardeşimize bir kitap seti veya kaset vb. bir set hediye edeceğiz. Posta ile yazı gönderecek kardeşlerimiz yazılarının “Ayın Yazısı” seçilmesi durumunda, bizimle iletişime geçebilirler. Fakat özellikle dikkat etmenizi istediğimiz iki nokta var. Birincisi; gönderdiğiniz yazıların tamamen size ait olması gerektiği, yazınızda alıntı cümleler varsa bunları belirterek göndermeniz. İkincisi ise adınızı, soyadınızı, yazıyı gönderdiğiniz memleketi ve yaşınızı mutlaka belirtmeniz gerekmektedir. Bu hayırlı çalışmaya (yarışmaya) tüm genç kardeşlerimizin katkıda bulunmasını bekliyoruz.

Doğrugenç sayfasında sizden gelecek karikatür ve mini bulmacalara da yer veriyoruz. İlginizi bekliyoruz.
Yayınlanmasını istediğiniz yazılarınızı dogrugenc@dogruhaber.com.tr e-posta adresine mail olarak veya posta yolu ile gönderebilirsiniz.
Yazılarınızı eğer bilgisayarda yazıyorsanız bir sayfayı geçmesin. El yazınızla gönderecekseniz bir beyaz kâğıdı aşmasın. Gönderdiğiniz mektuplara “Doğru Genç” için diye not düşürmeyi unutmayın.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir