• DOLAR 32.569
  • EURO 34.881
  • ALTIN 2434.873
  • ...
SON DAKİKA
Karlıova`daki  KDSS Sonuçları Açıklandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BİNGÖL - Karlıova`da Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından düzenlenen Kutlu Doğum Siyer Sınavına ilçe genelinde750 kişi katıldı.
Platform tarafından açıklanan sonuçlara göre, Yetişkinler Kategorisinde Ahmet Karaaslan birinci gelirken Yavuz Acar ikinci, Okan Kanat ise üçüncü oldu.
 
İlköğretim Kategorisinde ise Ayşe Nalbant birinci, Sacit Özmen ikinci, Rahim Oluk ise üçüncü oldu.
 
Her iki kategoride de, Türkiye genelinde ilk 10`a girecekler umre seyahatiyle ödüllendirileceği gibi kent genelinde dereceye girenlere sırasıyla tam altın, yarım altın ve çeyrek altın hediye edilecek.
 
"Bu Sınava Hazırlanan Herkes Kazanmıştır"
Yetişkinler Kategorisinde birinci olan Ahmet Karaarslan, sınav sonuçlarının açıklanmasından sonra İlke Haber Ajansına yaptığı açıklamada,

"İslam Dininin pratikte nasıl yaşanması gerektiğini bize uygulamalı olarak gösteren Rasulullahın (sav) hayatı ve davasını öğrenmek her Müslüman`ın öncelikli görevidir.Bu kapsamda düzenlenen bu sınav sayesinde Hz. Muhammed ve ashabının örnek yaşantısını öğrenme ve anlama fırsatı bulduk.Sınava hazırlanan herkesin mutlaka kazandığını bilmesi gerekir.Bu ve benzeri sınavların her yıl yapılmasını istiyoruz.Son olarak şunu söyleyebiliriz: `Bir çok kardeşimiz bir sonraki sınavın heyecanını şimdiden yaşamaya başlamıştır.`" İfadelerini kullandı. (Yavuz Acar- İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir