• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Müstehcen Afişlere Tepki
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - Şehrin birçok yerinin müstehcen afişlerle donatılmasına Batmanlılar tepki gösterdi. Halkın örf ve adetlerine bağlı oldukları bilindiği halde bu tür ahlakdışı afiş ve fotoğrafların CNPE ve bilbortlara asılmasına vicdanları rahatsız edildiği belirtildi.
 
Afişe tepki gösteren esnaftan Mahmut Yavuz, "Halkın örf ve adetlerine bağlı olduklarını bildikleri halde kalkıp bu tür şehvetvari afiş ve fotoğrafların CNPE ve bilbortlara yapıştırılmaları büyük bir duyarsızlıktır. Duyarlı kişilerin vicdanlarını rahatsız ediyor. Gençlerin bozulmalarına bilerek zemin hazırlamaktadırlar. Bu durumu nefretle kınıyoruz. Derhal kaldırılmasını ve bir daha hiçbir firma böyle ahlaksız fotoğrafların asılmalarını istemiyoruz" şeklinde konuştu.
 
Hira-Der Genel Başkanı M.Ali Rüzgar, "Bu kutlu doğum ayı olan Nisan ayında her tarafta kutlu doğum etkinlikleri için Peygamberimizle ilgili güzel sözler yazılırken, bu tür müstehcen afişlerin asılmasını çok ahlaksızca buluyorum. Yetkililerin derhal müdahale etmelerini istiyorum. Bu tür afişlerin asılmasını kınıyorum" diye tepki gösterdi. (M. Sait Çelik - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir