• DOLAR 32.505
  • EURO 34.963
  • ALTIN 2434.011
  • ...
Bingöl'de Kızılay'dan 'Kutlu Doğum' Yardımı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BİNGÖL - Kızılay Bingöl Şube Başkanı Mehmet Savaş, Kızılay'ın 'Kutlu Doğum Haftası' münasebetiyle hastalığını raporla belgeleyen böbrek, kanser ve yatalak hastalara 1 aylık kuru gıda yardımında bulunacaklarını açıkladı.

144 yıldır din, dil, ırk ayrımı yapmaksızın Kızılay'ın insan odaklı faaliyet yürüttüğünü belirten Savaş şunları söyledi: "Toplumun ihtiyaçlarına cevap veren Kızılay her zaman olduğu gibi faaliyetlerine devam etmektedir. İslam alemi için son derece önem taşıyan Hz. Muhammed (s.a.v)'in Kutu Doğum'u nedeniyle böbrek, kanser ve yatalak hastalarımıza 1 aylık ihtiyaçlarını karşılayacak kuru gıda yardımı yapacağız. Öncelikle hastalarımıza acil şifalar diliyoruz. İhtiyaç sahiplerini hastalıklarını belgeleyen rapor ve kimlik fotokopileri ile Devlet Hastanesi karşısında bulunan Kızılay Sıddıka Hanım Aşevi'ne bekliyoruz."

Öte yandan sıcak aş dağıtımın devam ettiğini belirten Savaş, "14 - 20 Nisan 2012 tarihlerinde kutlu Doğum münasebetiyle çalışmalarımızı daha da arttıracağız. Bu münasebetle tüm İslam âleminin 'Kutlu Doğum' haftasını tebrik ederim." (Nihat Kanat -İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir