• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Peygamber Sevdalıları'ndan Plaket
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN- Başkanlığını Av M. Mehdi Oğuz'un yürüttüğü Van Peygamber Sevdalıları Platformu, 8 Nisan Pazar günü Sıhke Caddesi Altaylı Parkında gerçekleştirilen Kutlu Doğum etkinliğinden sonra emeği geçen tüm esnaf ve aralarında İlke Haber Ajansı Van Temsilciliği, Doğruhaber Gazetesi Van Temsilciliği ile yerel yayın yapan Van Olay Gazetesi ve Van Serhat FM'inde bulunduğu medya kuruluşlarına katkılarından dolayı teşekkür plaketi verdi.

 

Van Olay Gazetesi adına teşekkür plaketini gazetenin imtiyaz sahibi Fikret Özkan aldı. Plaket takdimi sırasında Peygamber Sevdalıları Platformu Başkanı M. Mehdi Oğuz, Peygamber Sevdalıları Platformu olarak yerel medyadan büyük bir destek gördüklerini ifade ederek, "Desteklerini bizden esirgemeyen yerel gazetelerden biri de Van Olay Gazetesidir. Platform adına kendilerine teşekkür ediyor ve bu plaketi kendilerine takdim ediyoruz" dedi.
Plaket takdimi sırasında Van Olay Gazetesi imtiyaz sahibi Fikret Özkan da, "Bizler de Van Olay gazetesi olarak, bu plaketi bize layık gördükleri için Peygamber Sevdalıları Platformu'na teşekkür ediyor ve bu tür hayırlı işlerin tertip edilmesinde emeği geçen Peygamber Sevdalıları Platformu'na başarılar diliyoruz." dedi.

 

"Halkın Büyük Teveccühü Vardı"
Daha sonra Serhad FM'i ziyaret eden, platform başkanı M. Mehdi Oğuz, Peygamber sevdalıları platformu olarak Serhad FM i hep yanlarında gördüklerini belirterek "Bu hayırlı hizmetlerde hep yanımızdaydılar. Bizler platform olarak Allah resulünün getirdiği mesajı daha iyi anlamak, topluma bu mesajın daha iyi ulaştırılması için ve hayata tatbik edilmesi konusunda çalışmalar yapıyoruz. Kuruluş amacımız budur" dedi. Platform Başkanı M. Mehdi Oğuz konuşmasına devamla " Van'da yayın yapan yayın kuruluşları olsun, radyolar olsun, televizyon olsun hepsinden büyük destek gördük. Halkın bu konuda büyük teveccühü vardı. Bu yayın kuruluşları arasında özellikle Serhad FM salâvat kampanyamıza öncülük etti. Bütün çalışmalarımızı gündeme getirip yakından takip etmesiyle kutlu doğum ayının Van halkı içerisinde gündem olması noktasında önemli bir görev icra etmiştir. Bu vesileyle Peygamber Sevdalıları Platformu olarak Serhad FM ailesine çok teşekkür ediyoruz. Kendilerine yaptıkları bu hizmetlerden dolayı bu plaketi takdim ediyoruz" diye konuştu.

 

"Peygamberimize Olan Sevgi ve Muhabbetin Nelere Kadir Olduğunu Tüm Dünyaya Gösterdik"
Van'da yayın yapan Serhad FM Genel Müdürü Cemalettin Ucak ise, Serhad FM olarak teşekkür ettiklerini belirterek, "Buradan tüm emeği kardeşlerimizden ve özellikle Peygamber Sevdalıları Platformu'na bize bu plaketi takdim ettikleri için teşekkür ediyoruz. Allah-u Teâlâ hizmetlerini daim eylesin" temennisinde bulundu.

 

Ayrıca yapılan etkinlikte soğuk ve yağışlı havaya rağmen alanı dolduran ve alanı terk etmeyerek sonuna kadar programı sabırla izleyen Van halkına teşekkür eden Oğuz, "Bütün o zorluklara rağmen Peygamberimize olan sevgi ve muhabbetin nelere kadir olduğunu Vanlılar olarak bir daha tüm dünyaya gösterdik." dedi. (Fırat Arslan-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir