• DOLAR 32.392
  • EURO 35.145
  • ALTIN 2324.16
  • ...
Gaziantep`te bıçaklı kavga: 1 ölü 8 yaralı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde boşanmak isteyen çiftin akrabaları arasında bıçaklı kavga çıktı. Kavgada bir kişi hayatını kaybederken, 8 kişi de yaralandı.

Olay, ilçenin Çağdaş Mahallesi'nde meydana geldi. İddialara göre, evli ve bir çocuk sahibi olan Hasan Polat ve Zerrin Yıldırım, ailevi sorunlar nedeniyle ayrılmaya karar verdi. Çiftin ayrılmaya karar vermesi üzerine bir araya gelen akrabalar arasında tartışma çıktı.

Tartışmanın kısa sürede büyüyüp, kavgaya dönüşmesi üzerine taraflar birbirine bıçakla saldırdı. Bıçaklı kavgada, her iki taraftan da 9 kişi yaralandı. Yaralılar haber verilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Uygulama ve Araştırma Hastanesine ağır yaralı olarak kaldırılan ve tedavi altına alınan yaralılardan İbrahim Koca (35) yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

3 çocuk babası olduğu öğrenilen Koca'nın cenazesi Gaziantep Adli Tıp Kurumu morgundaki otopsinin ardından yakınları tarafından teslim alınıp, toprağa verildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir