• DOLAR 32.563
  • EURO 34.961
  • ALTIN 2441.465
  • ...

Her mevsim kullanabileceğiniz aradığınız Taç nevresim takımı  çeşitlerini Halistores ile kolayca bulabilirsiniz.

Üretimlerinde kaliteden sıfır taviz ilkesini temel alan Taç markası ev dekorasyonuna gönülden bağlı bir aile şirketidir. Avrupa markalarını karşısına alan Taç hem yurt içinde hem yurt dışında bölge liderliğini daimi kılabiliyor. Entegre üretim tesislerinde en son teknolojiden yararlanarak Taç ürünlerinin üretildiği tesislerdeki kalite standartları uluslar arası alanda geçerliliği olan sertifikalar ile tanınmış olup Taç kalitesini kanıtlama imkanı bulmuştur. Global çapta edinilen trend yönergeleri Taç üretim tesislerinde çeşitlilik kazanır. Ürün tasarım ekibi her daim yeni ve farklı olanın peşinde giderek kişilerin yaşam tarzlarına ve duygularına seslenmeyi başarır.

Nevresim Takımı Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

% 100 pamuk ile imal edilen Taç nevresim takımları cilde olan uygunluğu ile ve kullanılan nano teknoloji sayesinde cildin nefes almasına imkan sağlıyor. Bambu kumaşların sıklıkla tercih edildiğine rastlamak mümkündür. Bunun nedeni kumaşların anti-bakteriyel olmasındandır. Bilhassa çocuklarınız ve bebekleriniz için kaliteli nevresim takımları arıyor iseniz bambu nevresimleri gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz. Bebeklerin ve çocukların bağışıklık sistemlerinin daha kuvvetsiz olduğu dikkate alınırsa bakterilerden daha hızlı etkilenmeleri de mümkün olacaktır. Ancak seçilen ürünlerin kalitesi böyle bir olumsuzluğa karşı önlem olarak görülebilir. İpeksi ve hafif dokulu bir yapıya sahip olması ile de bambular öne çıkar. Eğer kış aylarında sizi daha sıcak tutacak nevresimlere ihtiyaç duyuyor iseniz Taç nevresim takımı indirim  kapsamında Halistores`in sunduğu modal, viskon ve polyester kumaşlarla üretilen nevresimleri tercih edebilirsiniz. Bu ürünlerin fiyatının diğerlerine göre daha uygun olması sizler için kazançlı bir alışverişin kapılarını aralayacaktır. Hem insan sağlığına karşı duyarlı olan hem de uyku kalitesini artıran nevresim seçiminizi Taç ürünlerinden yana kullanabilirsiniz.

Kaliteli Nevresim Takımı

Yapısı itibari ile yumuşak, yıkandığında deforme olmayan, dayanıklılığını her temizlemede koruyabilen, hava geçirgenliğinin bulunduğu ürünler birer kaliteli ürün olarak tanımlanabilir. Gerek çift gerekse tek kişilik nevresim takımı seçiminizde uyurken uyku kalitenizi artıran ürünleri Halistores güvencesi altında bulabilmeniz son derece mümkündür. Kırış kırış olmayan lüks kumaşlar için pamuk satenden imal edilenleri tercih edebilirsiniz. Yaz aylarında sıcaklıklardan dolayı uyku kalitesinin bozulması kaçınılmaz olabiliyor. Özellikle klimasız evler için bu durum kişileri rahatsız eden başlıca bir unsur olarak karşımıza çıkıyor. Gece uykusunun iyi bir şekilde olmaması gün içerisinde kişilerin günlük aktivitelerine ve işlerine odaklanamamalarına sebebiyet verebiliyor. Bu nedenle yaz aylarında kullanılması önerilen nevresimlerin nemi emme kabiliyetine sahip olup kullanılan teknoloji ile de buharlaşmasına imkan veren kumaşlar olmasına önem verilmelidir.

Pike Takımı Seçimi

Yaz aylarında serinlik arayanlar için özel olarak tasarlanan Taç pike takımı modelleri alternatif kullanma olanağı sunuyor. İsterseniz içerisine hiçbir şey koymadan isterseniz yorgan veya battaniye koyarak kullanabileceğiniz bu ürünler yaz mevsimlerinin vazgeçilmezlerindendir. Taç pike üretimlerinde renforce denilen insan sağlığı için özel olarak üretilen kumaşları kullanmaya özen gösterir. Uyku setleri arasında en fazla tercih edilenlerin başında gelen pikeler kolay kullanabilir olmasını beraberinde getiriyor. Kaldırıldığında ince olmasından dolayı yer kaplaması bu ürünleri farklı kılıyor. Halistores ile pike ve ucuz nevresim takımı  çeşitlerine göz gezdirebilir ve beğendiğiniz ürüne güvenilir koşullar altında sahip olabilirsiniz.

İLANDIR