• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2498.11
  • ...
İran`dan ABD`ye israil tehdidi!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Tahran'daki Kurban Bayramı Namazı hutpelerinde konuşan Ayetullah Seyyid Ahmed Hatemi ülkedeki son gelişmeleri değerlendirerek ABD'nin İran karşıtı politikalarını eleştirdi.

Ayetullah Hatemi'nin yaptığı konuşmanın bazı satırbaşları şu şekilde:

“ABD İran milletine en ufak şekilde bile zarar vermeye kalkarsa rezil olacağını iyi bilmeli. Onlar İran karşıtı her çeşit saldırının beraberinde getireceği maliyetin sadece kendileriyle sınırlı olmayıp bölgedeki müttefikleri yanı siyonist Rejim'i de kapsayacağını anlamalılar; bize saldırmaya çalışırlarsa bu rejimi yerle bir ederiz!

ABD'nin tüm başkanları İran ile müzakere yapmayı amaçlıyorlardı fakat hepsi başarısız kaldı. Onların bu rüyası kursaklarında kalacak.

ABD Başkanı Trump şimdiye dek 8 kere İran ile müzakere yapma talebinde bulunmuştur ancak yalan söyleyerek bunu inkar ediyor. Siz yalancısınız, nükleer anlaşmayı çiğneyip ortadan kaldırdınız zira füze meselesiyle bölgesel konuları yeni müzakerelerde ele almak istiyordunuz.

ABD müzakerelerde diktatörlük yapma peşinde; bizim her istediğimizi kabul edin diyorlar fakat İslami düzen bu tür isteklerin karşısında şimdiye dek dimdik durduğu gibi bundan sonra da boyun eğmeyecek.”

Kaynak, Mehr Haber Ajansı

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir