• DOLAR 32.58
  • EURO 34.924
  • ALTIN 2430.468
  • ...
Kurban eti dağıtırken katledilen Yasin Börü ve arkadaşları kabirleri başında anıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

6-7 Ekim 2014'te denk gelen Kurban Bayramı'nda PKK/HDP'liler tarafından barbarca katledilen Yasin Börü, Hasan Gökgöz, Hüseyin Dakak, Riyad Güneş, Turan Yavaş, Cumali Güneş ve suikast sonucu katledilen Yeni İhya-Der Başkanı Aytaç Baran,  aileleri ve sevenleri tarafından kabirleri başında yâd edildi.

Şehitlerin mezarları başında Yasin-i Şerif ve dualar edildi. Kabir ziyaretine gelen Hasan Gökgöz, Mehmet Baran, Özdekin Dakak'ın evlatlarından ayrı bir bayram daha geçirmenin hüznü içinde oldukları gözlemlendi. Kabir ziyaretine gelen vatandaşlar, şehit ailelerinin buruk bayramını tebrik etti.

Hasan Gökgöz'ün babası Mehmet Gökgöz tarafından şehitlerin anısına mezarları başında hayrat çeşmesinin yapıldığı görüldü.

Kabir ziyaretine HÜDA PAR GİK üyesi Şeyhmus Tanrıkulu ve beraberindeki heyet ile çok sayıda vatandaş katıldı.

HDP Genel Merkezi ve Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın çağrısıyla sokaklara inen PKK/HDP'liler tarafından  2014 yılının Kurban Bayramı'nda ellerinde kurban etiyle ihtiyaç sahiplerinin kapılarını aşındıran gençler linç edildi.
Diyarbakır'daki saldırılarda Yasin Börü, Hüseyin Dakak, Hasan Gökgüz, Riyad Güneş, Turan Yavaş ve Cumali Güneş acımasızca katledilmişti.  (Emrah Deniz-İLKHA)






















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir